çok çok değişik sözler !! (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan * MuCiZé *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sana sadece aşık olmadığımı anladım. Biraz tutku, biraz alışkanlık, biraz kadınca hırs, biraz ihtiras, biraz tenin uyumu ve bolca sevgidir kalbimdekiler. Bu kadar güzel giden ilişkilerin sonunda hüsran olduğunu gördükçe, korkuyorum. Gerçi, korkunun ecele faydası mı var? Kaderimiz ayrı yazılmışsa, ne yapsak durduramayacağımızı biliyorum akışı.

Kendimle yüzleşmek için, yola -baştan sona- çıktığımda gördüm ki; ilk kaybedişten öteye gidemiyor insan... Orada çakılı kalıyor. Oysa ben diğerlerine de yanmıştım? İlk kaybedişin acısı kandırmış meğer yılarca beni... Demek her kaybedişte,ilk ayrılığıma ağlamışım...

Aynı şeyleri yaşamaktan yorgunum. Belki anlayamayacaksın ama aşkın yorgunluğu ağır oluyor. Bu yüzden son defa seveceğim. Bu son seferidir kalbimin. Yolculuklardan eskimiş bir gemi gibiyim, ha battım, ha batıyorum.

Kimi sevsem onun hep uzakta bir sevdigi vardi unutamadigi ilk aski yada onu terk edip giden sevgilisi...Kimi derinden sevsem o bir baskasini derinden hatirlardi.Öylesine çok sevdim ki onlari baskalarina duyduklari sevgiyi anlatmalarini sessizce içim aciyla kanayarak dinledim.Beni yitirmekten hiç korkmadilar; çünkü onlara göre fazla iyiydim;bu yüzden ilk anda vazgeçebilirdi benden.

Beni terk edenlerden tek bir istegim olurdu. Ne olur bir daha beni aramayin! Çünkü ben kolay unutamiyorum.Çünkü ben size duydugum o akil disi ask yüzünden keder bahçemi dagitiyorum. Çocuklugumun o güzel bahçesini. Böyle derdim onlara ama yine de ararlardi beni..Soluksuz ve umutsuz kaldiklari bir gece mutlaka akillarina ben gelirdim. O yedek Sevgili!

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLARİM SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER
.aşkını aşkıma ekle,beni tandır evinde bekle,aşkımızı alevlendirelim,3-5 tane tezekle
2010 no\'lu hesabınıza 365gün daha yatırılmıştır iyi harcamanız dileğiyle mutlu yıllar
VATANA İHANET BU TOPRAKLARDA ASLA PİRİM YAPMAZ VATANA İHANET İÇİN UĞRAŞAN VE GAYRET GÖSTEREN HERKES KANLI MAKBERLERE GÖMÜLMEYE MAHKUMDUR
benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaktan daha zordur kalbimi geri kazanmak ise gece doğucak güneşi beklemek gibidir sen suya yazı yazmayı başardın şimdi gece dogacak güneşi bekliceksin
gidene üzülme sevse gitmezdi gelene sevinme oda sana bi başkasından geldi bugün seni deli gibi seven dün başkası uğrunda ölecekti....................................:D:D

ÇocukLuğumu özlüyorum. . . Yara bere içindeki dizLerimi. . . Pamuk heLvaya yapışmış suratımı. . . El...ma şekerine bulanmış ağzımı. . . YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye . . . sakLandığım kapı ağzını. . . Oysa . . . Çoktan sobeLedi hayat. . .

...Ölümüne kadar, sana olan aşkımı bir sır gibi saklayıp, bu aşka o derin merhametinle bağlandığın için sana minnettarım. Çok yalnızım ve seni çok özlüyorum...

Sen benim için kırk yılda bir gibisin;

öyle eksik,
öyle hazin,
öyle paramparça...

Her insan mutlu olamaz... Çünkü; gereğinden fazla özler dünü, Hakettiğinden fazla düşünür yarını Ve hiç haketmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü... Her insan mutlu olamaz... Çünkü; gereğinden fazla özler hayatından çıkanları, Hakettiğinden daha büyük umutla bekler hayatına girecekleri Ve asla göremez yanıbaşındakileri..!!!

[FONT=&quot]Gitmekle kalmak arası bir düşünce;
Emanet bir peçete gibi göğüs cebinde.
Tıkadı yolları soğuk bir ayaz
Üşüdük Biraz...[/FONT]

Geri