y.caymazer Yeni Üye Üye 22 Kasım 2010 #881 sen bana mı soruyorsun yalnızlığı severmisin diye?ben ki;çayı bile iki şekerli içerim,birlikte erisinler diye.........
sen bana mı soruyorsun yalnızlığı severmisin diye?ben ki;çayı bile iki şekerli içerim,birlikte erisinler diye.........
M * MuCiZé * Forum Okuru 26 Kasım 2010 #883 ''Ey sevgili, güzelliğinin zekâtını kapındaki dilencilere ne zaman dağıtacaksın?''
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Kasım 2010 #884 Neden kaybedenler, kaybedilenlerin kaybedilmeden önce kaybedilmeyecek kadar değerli olduğunu anlamıyor ? Aziz Nesin
Neden kaybedenler, kaybedilenlerin kaybedilmeden önce kaybedilmeyecek kadar değerli olduğunu anlamıyor ? Aziz Nesin
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Kasım 2010 #885 Eğer siz, Böylesine tutkunken o hep başkasını seçmiş ve ona bağlıyken kıymetiniz bilinmemişse; O halde günah sizden gitmiştir.can dündar
Eğer siz, Böylesine tutkunken o hep başkasını seçmiş ve ona bağlıyken kıymetiniz bilinmemişse; O halde günah sizden gitmiştir.can dündar
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Kasım 2010 #886 Bi bakarsın, hayatının kahramanı; insanlıktan bile yoksundur. Ve anlarsın ki çizgi roman dışında, kimsenin bir kahramanı yoktur.
Bi bakarsın, hayatının kahramanı; insanlıktan bile yoksundur. Ve anlarsın ki çizgi roman dışında, kimsenin bir kahramanı yoktur.
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Kasım 2010 #887 Aslında bütün kadınlar tatlı sözleri sever; ama iltifatların yalan mı gerçek mi olduğunu anlayacak kadar da zekiler.
Aslında bütün kadınlar tatlı sözleri sever; ama iltifatların yalan mı gerçek mi olduğunu anlayacak kadar da zekiler.
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Kasım 2010 #888 Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır, Üşüyorum, kapama gözlerini...
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Kasım 2010 #889 Aşk karşılıklı olmak zorunda değil sadece; "Tamam, beni sevmesin; ama hiç kimse ona dokunmasın" diyebiliyorsan, aşk bu işte.
Aşk karşılıklı olmak zorunda değil sadece; "Tamam, beni sevmesin; ama hiç kimse ona dokunmasın" diyebiliyorsan, aşk bu işte.
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Kasım 2010 #890 Yaş düştü gözümden, çok ağladım ulaşılmazlığına. Bardaktan boşanırcasına değil ama annemle babam boşanırcasına...
Yaş düştü gözümden, çok ağladım ulaşılmazlığına. Bardaktan boşanırcasına değil ama annemle babam boşanırcasına...