M * MuCiZé * Forum Okuru 5 Kasım 2010 #821 Özlediğin, gidip göremediğindir; ama, gidip görmek istediğin...
M * MuCiZé * Forum Okuru 5 Kasım 2010 #822 Sen bana sen desen de demesen de olur ama ben sana sen diyeceğim düşün dur!
M * MuCiZé * Forum Okuru 6 Kasım 2010 #824 ''Biz ayrı Dünyaların insanlarıyız" dedi... Aman Allah'ım! Üzüntüden kahrolacağım... Ben iki Dünya olduğunu sanan bi malı mı sevmişim yani...=)=)
''Biz ayrı Dünyaların insanlarıyız" dedi... Aman Allah'ım! Üzüntüden kahrolacağım... Ben iki Dünya olduğunu sanan bi malı mı sevmişim yani...=)=)
M * MuCiZé * Forum Okuru 8 Kasım 2010 #826 “Anladım ki ayrılığa değil, Ayrı kalmaya yeniliyor insan''
M * MuCiZé * Forum Okuru 8 Kasım 2010 #827 Sadece dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin ? Neler dururken, sen neyi seçtin !
M * MuCiZé * Forum Okuru 8 Kasım 2010 #829 Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. Bil ki, kısa cümleler kuruyorsa insan, uzun yorgunlukları vardır sadece.
Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. Bil ki, kısa cümleler kuruyorsa insan, uzun yorgunlukları vardır sadece.
M * MuCiZé * Forum Okuru 8 Kasım 2010 #830 Bilirsin Sevgili; Gelişine dek dondurdum yaşamı… Ben (y)aşamıyorum sensiz hiçbir şeyi… Bir… İki… Üç… “Tıp”
Bilirsin Sevgili; Gelişine dek dondurdum yaşamı… Ben (y)aşamıyorum sensiz hiçbir şeyi… Bir… İki… Üç… “Tıp”