M * MuCiZé * Forum Okuru 7 Ekim 2010 #751 Herşeyi bilen Google paşaya senin bana döneceğin günü sordum , sayfa görüntülenemiyor dedi .. o'da anladı sayfamızın kapandığını... (;
Herşeyi bilen Google paşaya senin bana döneceğin günü sordum , sayfa görüntülenemiyor dedi .. o'da anladı sayfamızın kapandığını... (;
M * MuCiZé * Forum Okuru 7 Ekim 2010 #752 Kahve almaya diye çıkıp gittiğin günden bu yana ilk kez konuşabildim...''Yemen buradan kaç kilometre?''...
Kahve almaya diye çıkıp gittiğin günden bu yana ilk kez konuşabildim...''Yemen buradan kaç kilometre?''...
M * MuCiZé * Forum Okuru 7 Ekim 2010 #755 Gözlerinin kahvesinden koy ömrüme, kırk yılın hatrına ''SEN'' kalayım.
juju Yeni Üye Üye 8 Ekim 2010 #756 Gözlerin rengi, biçimi ne kadar farklı olursa olsun gözyaşlarının rengi aynıdır.
juju Yeni Üye Üye 8 Ekim 2010 #757 Yan yana yürümeyelim diye dar yapılmıştı kaldırımlar. Ve yine yan yana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar. Ve sırf dardı diye kafalar düşünmeyi bırakıp sevmeyi denedik, sarılmak yakar bizi deyip aşkı hep ...uzaktan sevdik.
Yan yana yürümeyelim diye dar yapılmıştı kaldırımlar. Ve yine yan yana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar. Ve sırf dardı diye kafalar düşünmeyi bırakıp sevmeyi denedik, sarılmak yakar bizi deyip aşkı hep ...uzaktan sevdik.
juju Yeni Üye Üye 8 Ekim 2010 #758 Senin KüLe Çevirdiğin Yüreği ,, ßir Yabancı ÜfLeyip Hayat Verir Yeniden.. 😉
M * MuCiZé * Forum Okuru 8 Ekim 2010 #759 mesela.. " sıradaki parça "sen olsan...bana gelsen.. filan..
M * MuCiZé * Forum Okuru 8 Ekim 2010 #760 Parmak uçlarıma çok cetvel yedim ben; Türkce derslerinde ''Seni Seviyorum'' cümlesinin nesnesi yok'' dedim diye... Hala aynı fikirdeyim..
Parmak uçlarıma çok cetvel yedim ben; Türkce derslerinde ''Seni Seviyorum'' cümlesinin nesnesi yok'' dedim diye... Hala aynı fikirdeyim..