Asyammm canim sen nerdeydin.seni bi ara cagirdjm nerelerdesin diye gülüm duydun mu gözüm ariyo vallaha. Gormeden sevdim sizleri.canim ilk ay sadece catlatma ignesiydi bide folik asit başlamıştım ilk ay..ikinci ayda klomen +catlatma ignesi+11 gün soğan kürü catlatma ignesi oldugum güne kadar+meryem suresinin özellikle meali bide herkesin duasi canim benim.olacakk hepimizinde olacakk bacilarim benim.elifim ben idrar tahlili yapmistim adt tarihinden iki gün önce negatifti.adtm iki gün gecikince tekrar yaptim hafif silik cizgiyi gördüm.ertedi günde kanda çıktı çok şükür. Ama vallahi aynen adt olacakmisim gibiydi.dualarim sizlerle.
Asyanurrrr hoşgeldin urfa güzel i.kiz nerekerdesiniz vallahi gözümüz ariyo.biliyorum okuyosunuzdur ama arada bi ses verin güzel ller ya. Bi ara asyanurrrr diye cagirdim duydunmu;-);-).canim benim ilk ay sadece folik asit ve catlatma iğnesi. İkinci ay klomen+catlatma ignesi+adtin 5 günü baslayip çatlatma ignesi ne kadar 11 gün soğan suyu+meryem suresinin meali özellikle ve dualar gülüm benim.bide ya varis tesbihini cektim ve her namazdan sonra cokkkk dua ettim hepimizede banada.rabbim bu ay benimkini yolladi sira sizlerde kuzucuklar.🙂🙂güzel anneler.bu ay yanlisim yoksa dört kişi hamile kaldi.insallah bu ay yine o kadar daha fazlasi olacakkkkk.opuyorum sizleri. Irtibatı koparmayin özlüyorum vallaha.
Canimsinnn yusufmmmm inan surkli aklimm szdedi ama net paketm bitmisti.. 🙂)senn bu umidini yitirmemen ve olumlu olusn destgnnn rabbm gonlune gre verdi 🙂)) hamile oldgnu grnce sanki bnmdi innn.. İnsan hic tanimdgi biri icin bu kdr mutlu olabiliyrmys dmk🙂)) bni untmamis sormussn bgn grdmmm 🙂)) cokk tskkj iyi ki bu sayfaya gelmis tanumism seni.. Bna gelursek ignden snra dusuk oldu doktr snra ki ay birsey vermedi..3 ocak periodm du doktra gttmm yine klomen ve flobliol verdi... Bklm hayirlisii..ne olurr isim olarak dualarnzda untmayn bniii...
Allah razı olsun asyammm canim arkadasim. Vallaha bende aynen diyorum insanin ayni dilinden anlayan sevinince sevinen üzüluncede üzülen arkadaslari olmasi ne güzel.en yakinimdaki bile sizin kadar destek cikamadi bana.tabiki gözüm arar canim benim. Ama ben çok sabirli değildim ya gülüm zaman zaman kendimi çok biraktim.hamilemiyim acaba diye cokkk belirti aradim ve bayagi yiprattim kendimi.ondan kizlara diyorum ki ne size iyi geliyosa onunla ugrasin canlarim.ya nasip inşallah belki bu ay gelecek melekleri çocuğunun. Diğer aya yine otekisine yineee🙂🙂🙂hele bi kalbini duyayim allshin izniyle teyzelerinden isim fikri alacam bebesime.yumosss canim ibrahim saraçoğlu nun resmi sitesine gir orada var canim.dikkatlice oku.ama inan ki faydasi çok. Tadida o kadar kötü değil. İlaç o bize ilac.icerken şunu düşün:bu çok kuvvetli bi ilac faydali bi ilac icimi yavrumun yerini tertemiz edip ona hazirliyacak de.tamam mi gülüm besmeleyle iç allahin izniyle cok faydali.
Gunaydin kizlar, bugun igne olali 11. Gün ve günler gecmek bilmiyor. Hic bir belirtim yoktu ama dün gece kasiklarim agridi biraz. Psikolojikte olabilir, vücudumu dinlemekten kafayi yicem🙂 tamamen psikolojik, cünkü durmadan belirti ariyorum. Insallah bu ay cogumuzdan güzel haberler aliriz kizlar🙂