Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

tşs sura ama bizimkki gece 1 gibiydi bende ilişkiden sonra uyudum tabi yarım saat bekledm belime yastık koydum... bide bnm 3 yumurtam vardı büyüktüler acaba 3 yumurta olunca gebelik oluyo mu

olmaz olurmu canım eğer üçüde tutarsa üçüz gebe kalabilirsin yastığı iyi etmişsin sabaha kadar yat bende artık öyle yapıyorum çok iyi 3 yumurtan olması klomenmi kullandın yoksa kendiliğinden mi oluşdu benimde bu ay 1 yumurtam oldu iki hafta önce çatlatma iğnesi yaptı doktorum yumurtam kendiliğinden oluşuyo diyo bekliyorum 6 gün sonra adet günüm

klomen kullandm cnm ama bnm hiç sorunum yoktu 1 yıldır istiyoruz olmuyu dkr gittik işte bekle dedi dkr en son işte klomen verdi gittim baktı 3 yumurta 3 büyük iğne yaptı bakalm inş olur cnm ya.... bide iğneden 14 gün sonra testte cıkıyomuş galiba sen test yaptın mı

evet test için yeterli bi süre canım ben daha yapmadım perşembeyi bekliyorum yapmaya korkuyorum üçüde tutarsa hazır ol üçüz anne olmaya 😛😛😛 bende 3yıllık evliyim iki yıldır istiyoruz beş ay önce eşim varikosel ameliyat oldu bende buay başında rahim filmi çekindim tüp uclarımda tıkanıklık varmış ilaçla açtı doktor şansın 4kat arttı dedi bikaç ay içinde gebe kalabileceğimi söyledi bekliyoruz bakalım 15 gün oldu iğnem vurulalı

inşşş cnm ya mutlu haberi alırsın hamilesin o zaman % 90 bende 6 gün oldu ama catladmmm valla 🙂 bide bende hiç agrı felan yokk sende ne gibi belirtiler var 😛😛😛 inş ikiz üçüz tek çocuk farketmez olsunda hayırlısı ile inş 🙂

canım bizde sorun yok sanıyoduk ama çıktı işte doktorun çok önemli gerçi önemli bi sorun değil diyo ama tabiki süreç uzadı bilmediğimiz için rahim filmi çekindinmi film çok önemliymiş meğersem keşke önceden çekinseydim hormon problemim yok adetlerim düzenli yumurtalarım heray oluşuyo bitek bu film kalmıştı onuda buay hallettim aradan çıktı cnm bakalım inşallah hepimiz muradımıza ereriz

inşallah canım filme gerek kalmadan olur inşallah bizde bir senedir kendiliğinden olsun diye bekliyoz ama olmadı bidaha bismillah dedik başladık doktor aramaya tetkikleri bitirdik gerisi allahın bileceği şey nasip bende iğneden 2-3 gün sonra bel ağrısı akıntı başladı canım normalde adetten iki gün önce belirtilerim başlar ama buay baya erken başladı iki haftadır var su gibi akıntı baş ağrısı ara ara mide bulantısı bugunde ağzımda kan hissi bakalım

Geri