Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

A.s yasemincim.durumlar nasil taze anne;-)bende nerdeyse hala hic bi değişiklik yok.kasik agrilarim bile yok denecek kadar azaldi.bebisin kesesini gördün mü canim.bu cuma dr a giitim muayeneye 5+6di gittiğimde kese göründü sadece.dr um biraz gelişimi geri dedi yasemin.:'(bide dediki rengin cok solgun bayagi bi tahlil istedi yarin inşallah yaptırıp goturecem.insallah bu iki hafta içinde o açığı kapatirim yemegime daha dikkat etmeye basladim sende et.cok merak ediyorum kalp atışı ni duyabilecekmiyim?dualarinizi bekliyorum canlarim.sen anlat bakalim sende durumlar nasıl.

mejda canım ben bugun ıdrar tahlılı yaptım ama sonuç negatıff moralım cok bozuldu.o bendeki belırtılerde psıkolojıkmanmıs negatıfı görünce bütün belırtıler yok oldu yıne hüsranlardayımmm🙂

bizde hala 3 günde bir kan tahlili veriyoruz sağlık ocak yavaş ilerliyo diyo dr normal diye babamız dururmu artık damar kalmadı zaten ince alttan muayede çıktı nokta kadar bişeydi bende hayatta süt içmezken şimdi 2 bardak süt ve yoğurt yemeye başladım folik asit kullanmaya başladım kan değerlerim şeker koll demir tahlillerim iyi çıktı benim ağrılarım öle yok denecek kadar az arada bi sancı vuruyo o kadar aşermeye bile başladım 😀 erik yedim rüyamda bir kase yeşil erik yiyodum ellerimde eşimi kaldırıp habunlar yıka da demmişim ne onlar demiş görmüyon mu erik yattım kalktım erik en sonunda dayamadı eşim erik bulmuş 3 tane yedi 😀

Canim benim kiz ne güzel anlatmissin.vallaha benimde ekşili seyler cok hosuma gidiyo.tahlillerinin temiz cikmasina cok sevindim.saglik ocagina bakma sen.benimde ödümü kopardilar geçenlerde. Sen dr na bak.benden o kadar siklikla kan tahlili istemediler bi daha ta 16 sina kontrole gel dedi. Ama yarin tahlillerimi yaptirabilirsem bi görünecem.bende folik asit kullaniyorum ama sut içermiyor um.badem cevizde yemeye calis canim.bide keciboynuzu pekmezi.bende bugün yemeye basliyicam. Öpüyorum kendine iyi bsk

yusufummm ınsallah benımkıde senınkı gıbı olur bugun yaptım ıdrar tahlılı negatıf cıktı çatlatma iğnesı vurduralı 11.gun bugun artık yapamam tahlıl adetım 3gun gecıkırse kan tahlılı yaparım ama sankı yokmuş gıbı gelıyo ümitli degılım yanııı:-(

Yusufum kalp atislarinida duyarsin, sen simdi stres yapma tadini cikarmaya calis. Demissin ya bende 12. Gunde test yaptim negatif cikti diye, idrar tahlilimi yoksa kan tahlilimiydi? Yumos biliyorum bende tahlil icin cok sabirsizlaniyorum ama sanirim erken oldugu icin negatif cikmis olabilir. Hüsrana ugrayacagim diye tahlil bile yapamiyorum ama bir yandan da tahlil yapmaya can atiyorum, cok karisik duygularrrrr🙁

Slm kizlar ... Yusufmmn hamile oldgnu grncee innn cookk mutlu oldmmmmm🙂)) rabbm hayirlisyla kucgna almayida nasip eder insalhhh🙂) en son ne ilac kulnmistn ne olur detayli yaz... Bn intrnte takilmiyrdm bi sure yeni bgn bi goz ataym dedmm...

Yumosss canim hiç belli olmaz.belki meleğin gelmiştir bile inşallah. Bu ay olnasa da inşallah en yakın zamanda olacakkk canim benim. Hepimizin emanet leri gelecek.sakinn kendinizi strese sokmayin canlarim . insallah eninkide benimki gibi olur bu ay gelir meleğin.elif heralde sen soğan kürü nu dormustun ne zaman baslanacak diye.saracoglu adtten 7 gün sonra başlayın diyo bi incele gülüm. Ben adtn 5 ci günün den baslayip yaptim ama.