kızlar merhaba bende 19 aralıkta çatlatma iğnesi oldum pazar günü kan testi yaptrrdım 2.45 çıktı yarınn kan testi vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı değerleri
Tesekkur ederim guzel yeni yil dilekleriniz icin kizlar....2015 herkese dilerim ugurlu gelir rabbim saglikkk sihhat huzurrr bollll bebislii bir yil nasip etsinn 🙂 gonlunuzun muradini versin...mutluluk huzurdolu bir yil diliyorum herkeseee
Bugün Sağlık ocagina gittim ogleden sonra kurum tatilmis sonucu pztrsi cikar dedi dr. Oyuzden test yaptirmaktan vazgectim adet günüm pztrsi zaten ogun erken gebelik testimi yapacam ins. Cift cizgiyi bu sefer görürüm cnm aleyküm selam
Bugün Sağlık ocagina gittim ogleden sonra kurum tatilmis sonucu pztrsi cikar dedi dr. Oyuzden test yaptirmaktan vazgectim adet günüm pztrsi zaten ogun erken gebelik testimi yapacam ins. Cift cizgiyi bu sefer görürüm cnm aleyküm selam
Gülkokulum slm nasıl geliyorsa için onu yap çıksada çıkmasada içini kemircene yap nasibinde varsa çıkar umudunu kurma bugün olmazsa yarin yap ki için rahat etsin cıkmazsada bir hafta sonra tekrar yap Allah yardımcımız olsun aeol