Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Meliscigim benimde iğne de 14.gun adet günü 3 ocak yaklaşık biz ayniyiz bugün yaptırdım sonuç olumlu cnm seninde öyle olur inşallah
Hadi cnm hayirlisi bende hamileyim cnm bugun ignemin 20. Gunu benimde 😉 hemen hemen ayni gidiyoruz rabbim saga salim bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin ayipsiz amansiz devamini getirsin insallah herseyimiz yolunda gidrr cnmm

Tesekkur ederim guzel yeni yil dilekleriniz icin kizlar....2015 herkese dilerim ugurlu gelir rabbim saglikkk sihhat huzurrr bollll bebislii bir yil nasip etsinn 🙂 gonlunuzun muradini versin...mutluluk huzurdolu bir yil diliyorum herkeseee

Maalesef adettt oldum 🙁 16. Gnde cok agladm yine esim doktorla konuscak bana rahim filmi yolu gozukuo hepinize mutlu yillar

Allah razi olsn cnm cok tsk ederim.pzrtsiyi bekliycem en azindan bikac gun daha bkliim sende aeo cnm

Ayazcım inş Rabbim evlat verirse hep adını ayaz koyan derdim ne güzel bir ismin var kaderin güzel olsun ayazcım

Ayaz nida birtane daha sorum var kusura bkma yumurta catlayacagi zaman agrin oldu mu belinde veya kasiklarinda cok sagol