Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Yumurta çatlasa da çatlamasa da gebelik oluşmayabilir. Gebelik oluşmadığı taktirde genellikle çatlatma iğnesi uygulandıktan 2 hafta sonra adet kanaması başlar. Gebelik testi adet gecikmesi yaşandıktan hemen sonra yapılabilir. Bu ortalama olarak yumurta çatlatma iğnesi yapıldıktan 14 gün sonrasına denk gelir.

Slm niseati bende senden bir hafta sonra yaptırdım ilk ignem öncesinde 5 gün klomen kullandim merak ettiğim agriniz çok oldu mu iğneden 24 saat sonra cok ağrım oldu ve hala kasik ağrım oluyor

Ben klomen kullanmadim.menogon iynesi yaptilar.yumurtam 22mm ulawdi ve catlatma iynesi yaptilar. İyneyi kullandigim gun sol kasigimda agrilar oldu.ama dayanilmiycak agrilar deyildi.simdide ara sira kasiklarimda batmalar olur.basqa bir sey yok

Niseati benim 16 mm olduğunu söylemişti doktorum bi gün sonra iğne yaptırdım sağ tarafım çok ağrıdı çünkü yumurtam o tarafta gelişmişti ama hala agrim var bel ve kasigimda ara ara

Hayır kalmadım ben hsg(rahim filmi) de cektirdim bir problem yok sadece küçük çikolata kistlerim varmis bu iğne işe yarayacak mı sabırsızlıkla bekliyorum 🙁

Kalmadım igneyi de ilk kullanisim sonucunu merak ediyorum ilaçtan sonra farklılıklar oluyor illaki

Merhaba.Bende hcg cekdirdim. Tuplerim acik cikdi. Bir tane bendede kist var ama kucuk doctorlar hamile kalmana engel deyil dediler. İnweALLAH bu ay hamile kaliriz ikimizde.

Geri