Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Merhaba değer gebelik lehine değil .. 8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendirilir. Gebelik söz konusu olursa değer tabiki artar..Beklenen mensinizde gecikme olursa hcg testini tekrar yapın.

Ovitrelle den sonra 16 günüm adetime daha 1 gün var ama bugün dayanamadim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ne demek oluyor umitlenmek istemiyorum ama

Evde yapılan çubuk testler hatalı sonuç verebilir. Gebelik Testinde ikinci çizginin silik çıkması hamilelik olduğunu gösteriyor.Emin olmak için hcg testi yapman doğru olur. Yarın adet olmazsan kanda gebelik testi yaptır.

Merhaba üyeliğiniz hayırlı olsun. Yapmanız gereken bir şey yok. Sadece beklenen mensinizde gecikme olursa en az 3 günlük test yaparasınız. Test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz..

Merhaba aynı cevapları vermekten sıkılmışsınızdır ama güzel şeyler duymak istiyor insan. Çatlatma iğnesini yaptıralı 12 gün oldu (yumurtam çatlamış) ve 8-9 gündür sol kasığımda geçmek bilmeyen bir ağrı da değil hareketlenme var nasıl anlatayım ve göğüslerim öyle ağrıyor ki hiç böyle bişey başıma gelmemişti adet günüm yaklaştığında falan. Adetime 1 hafta var acaba ilacın mı etkisi yoksa adetim yakın diye mi? Beklemek sabır işi gerçekten Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Geri