Merhaba, Hormon bazlı ilaçlarla yumurtalarınız uyarılmış ve döllenmeye hazır bir hale getirilmiş. Şikayetlerinizin nedeni kullanılan ilaçlar olmakla birlikte normal bir durum. Beklenen mensiniz de en az 3 günlük gecikmeniz olursa test yapın.
Ovitrelle yi ilk kez kullandım bir hafta oldu ignem yapilali yorumları okuduguma göre çoğunlukla kasik ve bel ağrısı görülmüş benim de şikayetim buydu kasiklarim adet olacakmış gibi ağrıyor şu durumda hamilelik için erken değil mi
Bilmek istediyim suki, iyneden 14gun sonra adet olmak sartmi. Yoksa adet gunumu gecmeli. Burda okudugum kadariyla iyneden 14-15gun sonra adet olak gerekiyormus
Henüz adet olmamanız normal. Çatlatma iğnesi tedavisi sonrası hekimlerin tavsiyesi beklenen menste gecikme olursa test yapılmasıdır. Yani normal mens döngünüz bu tedaviyle devam ediyor.
merhaba niseati adetiniz 20 aralıkta olduysanız ve adet döngünüz düzenli ise kaç günde bir adet oluyorsunuz örneğin 30 günde bir adet oluyorsanız ocak 20 yi beklemeniz gerek çatlatma iğnesi oldunuz sanırım bunun için ise söyleyeceklerim yumurtlama iğnesini olduktan sonra 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşir. Eğer ilişkide bulunduysanız bu süre içinde ya hamilelik oluştu ya da oluşmadı bunu anlamanız için de adetinizi eğer 20 ocak ise bu günü bekleyin ve test yapın