L Livamm Forum Okuru 5 Mart 2016 #2.931 Test yaptım 2. Çizgi silik çıktı durdukça netleşti umitlenmekte istemiyorum varmıdır acaba yaa
C Cansın21 Yeni Üye Üye 5 Mart 2016 #2.932 Livamm' Alıntı: Test yaptım 2. Çizgi silik çıktı durdukça netleşti umitlenmekte istemiyorum varmıdır acaba yaa Genişletmek için tıkla ... Kaçıncı gününde yaptın testi?
Livamm' Alıntı: Test yaptım 2. Çizgi silik çıktı durdukça netleşti umitlenmekte istemiyorum varmıdır acaba yaa Genişletmek için tıkla ... Kaçıncı gününde yaptın testi?
L Livamm Forum Okuru 5 Mart 2016 #2.933 Çatlatma iğnesi olalı 19. Gün bugünde adet günüm ama hic bi belirtim yok cnm
C Cansın21 Yeni Üye Üye 5 Mart 2016 #2.934 Livamm' Alıntı: Çatlatma iğnesi olalı 19. Gün bugünde adet günüm ama hic bi belirtim yok cnm Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim hamilesinnnn inşallah hiç bekleme git kandada baksınlar hatta doktoruna git 19 gün olmuş
Livamm' Alıntı: Çatlatma iğnesi olalı 19. Gün bugünde adet günüm ama hic bi belirtim yok cnm Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim hamilesinnnn inşallah hiç bekleme git kandada baksınlar hatta doktoruna git 19 gün olmuş
L Livamm Forum Okuru 5 Mart 2016 #2.935 Çok teşekkür ederim cnm hic beklemiyodum saskinligimi atamadim uzerimden pazartesi doktoruma gidicem inşallah 🙂
Çok teşekkür ederim cnm hic beklemiyodum saskinligimi atamadim uzerimden pazartesi doktoruma gidicem inşallah 🙂
C Cansın21 Yeni Üye Üye 5 Mart 2016 #2.936 Livamm' Alıntı: Çok teşekkür ederim cnm hic beklemiyodum saskinligimi atamadim uzerimden pazartesi doktoruma gidicem inşallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... Yüce Allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım.
Livamm' Alıntı: Çok teşekkür ederim cnm hic beklemiyodum saskinligimi atamadim uzerimden pazartesi doktoruma gidicem inşallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... Yüce Allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım.
C Cansın21 Yeni Üye Üye 5 Mart 2016 #2.938 Livamm' Alıntı: Amin inşallah cnm senin varmı bebegin peki. Genişletmek için tıkla ... canım benim 10. Günüm iğneden sonra beklemedeyim inşallah olur
Livamm' Alıntı: Amin inşallah cnm senin varmı bebegin peki. Genişletmek için tıkla ... canım benim 10. Günüm iğneden sonra beklemedeyim inşallah olur
C Cansın21 Yeni Üye Üye 5 Mart 2016 #2.940 Livamm' Alıntı: İnşallah cnm duamdasın. Genişletmek için tıkla ... Amin canım, benim dualarımda seninle olsun.
Livamm' Alıntı: İnşallah cnm duamdasın. Genişletmek için tıkla ... Amin canım, benim dualarımda seninle olsun.