Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya
merhaba kızlar . 1 martta çatlatma iğnesi oldum. olduğum günden beri kasıklarımda inanılmaz ağrı var. birde ayıptir soylemesi aşırı derecede gazım var.boyle bi durumla karşilaşan varmı ? bu ilk iğne denemem. insallahta son olur .
Kızlar dün kan testi yaptırdım beta hcg 349,75 gebelik var dendi ama ne kadar olduğunu heycandan sormayı unuttuk bebeqim ne kadarlik bileniniz var miiii
Kızlar dün kan testi yaptırdım beta hcg 349,75 gebelik var dendi ama ne kadar olduğunu heycandan sormayı unuttuk bebeqim ne kadarlik bileniniz var miiii