Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Kimse yokmuuuuuu???? Bir sorum olucak.. Şimdi çatlatma iğnesinden sonra hemen test yaparsanız pozitif çıkar diyorlar hcg hormonu olduğu için ama zaten bebişin rahimde tutunma ve bhcg hormonu salgılamasıda 6,7 günde oluyor. İğnenin etkiside 10 günde geçiyormuş yani eğer hamilelik varsa hep çift çizgi çıkması gerekmiyormu??? Offfff kafam çok karıştı bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşırmısımız.....

o zaman şöyle diyeyim,bu kadar insan boşunamı bekliyor.Çatlatma iğnesi vurulup günlerce bekliyorlar.onlarda boşuna bekliyor o zaman.
iğneden 4-5 gün sonra testte evet çift çizgi çıkma olasılığı yüksek.neden iğnenin etkisinden dolayı çift çizgi çıkıyor.yazıların geçmişini biraz okursanız insanlar neler paylaşmış yazmışlar anlarsınız.kafanızı boşuna bulandırmayın.kendinizi rahat bırakın.

dün iğnemi oldum bugün ilişkiye girmem söylendi hergün birliktelik olsa iyi olur bence yapabilirsem yapıcam 13 gün sonra test yapıcam onuda yazarım rabbim herkese tattırsın evlat kokusunu kimsenin kucağı boş kalmasın çok üzülüyorum yaa

o zaman şöyle diyeyim,bu kadar insan boşunamı bekliyor.Çatlatma iğnesi vurulup günlerce bekliyorlar.onlarda boşuna bekliyor o zaman.
iğneden 4-5 gün sonra testte evet çift çizgi çıkma olasılığı yüksek.neden iğnenin etkisinden dolayı çift çizgi çıkıyor.yazıların geçmişini biraz okursanız insanlar neler paylaşmış yazmışlar anlarsınız.kafanızı boşuna bulandırmayın.kendinizi rahat bırakın.
Ben kimse boşuna bekliyor yada bekliyoruz demedim, neyse galiba ben ifade edemedim ama cevabın için sağol..

dün iğnemi oldum bugün ilişkiye girmem söylendi hergün birliktelik olsa iyi olur bence yapabilirsem yapıcam 13 gün sonra test yapıcam onuda yazarım rabbim herkese tattırsın evlat kokusunu kimsenin kucağı boş kalmasın çok üzülüyorum yaa
üzülme canım stres yapmamaya çalış olacağını düşün. Benim bir tanıdığıma doktoru iğneden sonra 3 gün boyunca ilişki önermiş ilk iğnede oldu inşallah senin de hemen olur canım.

Kızlar merhabalar ben iki aydır klomen kullanıyorum pko hastasiyim ilk ay klomenle yumurtaliklarim gelişmemiş ikinci ay tekrar kullandım 24 mm yumurtam olmuş ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 15 ocakta iğne olalı bugün 18.gün ama bn test yapmaya korkuyorum adet günümde yarin ama hic bi belirtim yok bugün test yapsam çıkarmı acaba üzülmekte istemiyorum cokta merak ediyorum 🙁

Kızlar merhabalar ben iki aydır klomen kullanıyorum pko hastasiyim ilk ay klomenle yumurtaliklarim gelişmemiş ikinci ay tekrar kullandım 24 mm yumurtam olmuş ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 15 ocakta iğne olalı bugün 18.gün ama bn test yapmaya korkuyorum adet günümde yarin ama hic bi belirtim yok bugün test yapsam çıkarmı acaba üzülmekte istemiyorum cokta merak ediyorum 🙁
canım inşallah hamilesindir ama bence adet tarihin geçsin az daha sabret canım. Hayırlı haber alırsın inşallah.

İnşallah cnm yarin sabah yapiyim diyorum test çıkmazsa adetim geçtiğinde tekrar yaparım diyorum çok merak ediyorum

Canım once tebrik ederim darisi hepimizin basina bnd 15 ocakta çatlatma iğnesi oldum bugün 18. Günü adet olmadım bnd korkuyorum kiste dönüştü adet olmadım hala diye bide pko var ama ilaç kullandığım için düzene girmişti bnd test yapcam ama hamile değilim kesin yani

Geri