Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya
Merhaba hekiminiz direk çatlatma iğnesi vermiş demekki ciddi anlamda yumurtlama sorununuz yok..Diğer sorunuza gelince herkes aynı belirtileri yaşıycak diye bir kural yok.Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum.
Merhaba hekiminiz direk çatlatma iğnesi vermiş demekki ciddi anlamda yumurtlama sorununuz yok..Diğer sorunuza gelince herkes aynı belirtileri yaşıycak diye bir kural yok.Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum.
Kizlar yardim lazim. Benim adet sancim var ya. Sanki adet olucakmisim gibi ama daha adetime 4 var . Bide doktorum yarin kanda test yaptir dedi ilk testim 7.65 cikmisti. Sizce adetmi olucam 4 gun erken olabilirmiyim ??
Kizlar yardim lazim. Benim adet sancim var ya. Sanki adet olucakmisim gibi ama daha adetime 4 var . Bide doktorum yarin kanda test yaptir dedi ilk testim 7.65 cikmisti. Sizce adetmi olucam 4 gun erken olabilirmiyim ??
Merhaba kızlar,
Benimde eşime varikosel teşhisi kondu.Ama doktor 5-6 ay daha deneyin.olmazsa ameliyata alıcam demiş.Şuan isterseniz ameliyat yaparım ama bence bekleyin akışına bırakın demiş.
Şuan için beklemedeyiz.
Yalnızlıkkk adına çoook sevindim.Çok güçlü bir çocuk olucak seninki 🙂 sana tutunmayı başardı