Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya
Kizlar lutfennn acillll yardim . Ben ayin 9 letu hap kulandim 5 gun . Doktor kontrol eti bir buyuk yumurtan var dedi bana ovitrelle igne verdi 10 gun sonra test yap ve gel dedi . Testim 7.65 ciktii sizce hamile miyim daha adetime 8 gun var
Kizlar lutfennn acillll yardim . Ben ayin 9 letu hap kulandim 5 gun . Doktor kontrol eti bir buyuk yumurtan var dedi bana ovitrelle igne verdi 10 gun sonra test yap ve gel dedi . Testim 7.65 ciktii sizce hamile miyim daha adetime 8 gun var
Canım çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra en erken test yapılması gerekiyor
Çünkü iğnenin içinde hormonların yüksek oluyor bu değer seni yanıltabilir çatlatma iğnesini ne zaman oldun?
Bugun tam 10 gun oluyor . Yaa uzuldumm :-( insallah hamileyimdir . Doktor pazartesi tekrar test yap dedi ama ben dayanamicam cuma gunu yapicam. Kizlar bana dua edin . Simdiden allah razi olsun
Bugun tam 10 gun oluyor . Yaa uzuldumm :-( insallah hamileyimdir . Doktor pazartesi tekrar test yap dedi ama ben dayanamicam cuma gunu yapicam. Kizlar bana dua edin . Simdiden allah razi olsun