Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Hiç bir sknti yk cnm eşim ameliyat oldu varikoslden iyileşti 9 ayı geçti beklide bende zaten sknti yk ama olmuyor iki aydır 6 gün 1 tane klomen ve 11. Gün flndi igne oldum bekliyorum işte ikinci ayim tedavide

benimde testlerim hepsi temiz sıktı hormon,guatr.Ama olmuyor işte.eşime ddim sende bir görün.Oda gidicek doktora.Masa başı çalışınca insan hep kafayı takıyor.Bian bi bakmışım takvim sayıyorum yada yazıları okuyorum.umutsuzluğa kapılıyorum.Aslında çok takmamak gerek o zaman vücut kendini daha çok hazırlıyor.Benim komşum 1 yıllık evli şuan 3 aylık hamile.hiç istemiyordu,halende istemiyor.kazayla olmuş 7.haftasında öğrenmişler.Adeti kesiliyor,kasık ağrısından doktora gidiyor.orda öğreniyor.o an şaka gibi geldi diyor.Aklının ucundan geçmeyen bir durummuş.Biz okdar çok istiyoruz olmuyor.Kazayla hamile kalanlar düşünenlere göre daha fazla hamile kalma şansı yüksek.

Benim çok kötü adet agrisi gibi ağrım oluştu 5 gun boyunca. Daha adetime 6 gun var. Bugün bitti doktora gittim yumurta kiste dönüşmüş o ağrı yapıyormuş zaten 26mm olduğu için hafif kist vardı. Ama catlamis demişti doktorum. Catlayan yumurta nasıl kiste döndü. 4 cm olmuş moralim yerlerde

Selam kızlar...uzun bi süredir giremedim stresten.
karanfilevrim yine ayni tedavi başladım bende.12 aralikta çatlama iğnesi oldum.bu ay gecen ay oldugu gibi şikayetlerim yok kasık agrisi vs gibi.nedense ümitliyim bu aydan.bir an önce kan testi yaptirmak isityorum.bu ay iki yumurtam büyüdü biri sağda biri solda.hepinize dua ediyorum inşallah güzel haberler alırsınız kızlar.Rabbim dualarımızı kabul edilenlerden eylesin.