Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

kzlar merhaba bsey sormak istyorum bu catlatma ignesni yaptrmak icn hsg ve varikosel testlernzi yaptrdnz mi bende dr.gttm hormon tahlillerm ve esmn sperm testi yapldi temz ckti cok sukur ama dr.bna dediki hsg ve esne varikosel testi yaptrn hotmonlarnda bi sorun olmadgi icn tedavi baslayamam dedi sizn nasl oldu anlatablrmsnz rca etsem
Bencede doğrusu bu ben o kadar ilaç kullandım iğne yedim ama hsg ocak gibi çekerim dedi. Tabu başta kan hormon simir istemişti keşke hsg yide isteseydi acaba tuplerde mi sorun diyorum

Bencede doğrusu bu ben o kadar ilaç kullandım iğne yedim ama hsg ocak gibi çekerim dedi. Tabu başta kan hormon simir istemişti keşke hsg yide isteseydi acaba tuplerde mi sorun diyorum
insallah degldr cnm benm suan ackcasi hsg ceklme gbi durumum yok anestezili cekileblrm ancak oda ozelde tabi bilee daha sansmi dencem bakalm

Kizlar merhabalar ben yeniyim bugun asilama yapildi bana tutma belirtileri neler agri sizi olmus mu diye nettee gezinirken majlari okudum bir cogu catlatma ignesi ile hamile kalmis rabbim banada benim gibi bekleyenlerede nasip etsin insallah selamlar

Merhaba

Aşılama yönteminden sonra kadında 2-3 hafta sonra bazı belirtiler görülmeye başlanır.

Göğüslerde ağrı ve büyüme
Göğüs uçlarında aşırı hassasiyet
Damarlarda belirginleşmeler
Dudaklarda kuruluk
Kabızlık
Hafif hissedilen bel ağrıları
Kasıklarda ağrılar, sancıları

Kızlar bgun ignenin 9. Gunu adetime 10 gun var ikinci ayım bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandım daha önceleri hep sağ bacağımda agri olurdu geçen ayda solda yumurtam olmasına rağmen bu ayda solda yumurtam ama sol bacağım ağrıyor batmalaarm ve adet olcakmsm gibi arada bir sancim oluyor sizce bebek varmidir

Canim insallah vardir bu ikinci asilaman mi az kalmis sonucu ogrenmene benim ilk asilamam ve bugun ucuncu gunum hic bir yerin agrimiyor ilk gun agrimisti sabaha kadar sonra gecti

Geri