Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Canim insallah vardir bu ikinci asilaman mi az kalmis sonucu ogrenmene benim ilk asilamam ve bugun ucuncu gunum hic bir yerin agrimiyor ilk gun agrimisti sabaha kadar sonra gecti

merhaba bayanlar,
bende hamile kalamayanlar grubundanım.3 yıllık evliyim hiç kendim korunmadım.
6 aydır deniyoruz ama olmuyor.Bu ay klomen kullandım 5 gün 2 aralıkta çatlatma iğnesi oldum.11.aralıktan itibaren progstan 200 mg hazneden aldım.dün akşam hafif bir kan ve ardından kahverengi leke geldi.Bir kaç gündür göğüs kasıklarım ağrıyor.Sağ kasığım hep ağrıyor.Sabahtam beride wc ye gittikçe peçeteyle sildikçe damla gibi geliyor.Sökülemiyorum.İlaçların etkisindenmi acaba anlamadım.Böyle yaşayanınız varmı?doktorum adet olmazsan pztsi gel.Olursan 3.gün dedi.

merhaba bayanlar,
bende hamile kalamayanlar grubundanım.3 yıllık evliyim hiç kendim korunmadım.
6 aydır deniyoruz ama olmuyor.Bu ay klomen kullandım 5 gün 2 aralıkta çatlatma iğnesi oldum.11.aralıktan itibaren progstan 200 mg hazneden aldım.dün akşam hafif bir kan ve ardından kahverengi leke geldi.Bir kaç gündür göğüs kasıklarım ağrıyor.Sağ kasığım hep ağrıyor.Sabahtam beride wc ye gittikçe peçeteyle sildikçe damla gibi geliyor.Sökülemiyorum.İlaçların etkisindenmi acaba anlamadım.Böyle yaşayanınız varmı?doktorum adet olmazsan pztsi gel.Olursan 3.gün dedi.

Tedavi sürecinde bir çok hastanın yakındığı komplikasyonlar.Gebelikle sonuçlanabilir,sonuçlanmayabilir de.Şu an yapmanız gereken tek şey beklemek

16 gün olmuş igne olalı doğrumu saydim blmym cnm ama varsa belli olur tahlil yap bnce ve Yerleşme kanaması olabilir doktora git ndn kanama oldu baktı derim allah korusun temkinli olmakta fayda var bnce

açıkçası benimde aklıma yerleşme geldi ama olmayada bilir tabi.6 aydır deneyip olmadığını görünce insan umutsuzlaşıyor.Yazıları hemen hemen her gün okuyorum.
bu ay 2 yumurtam gelişmiş.hatta 3 dü ama 3.cü doktorun istediği boyutta değildi.Çok umutlanmıştım Allah biliyorya 2 yumurtayı duyduğumdan beri belki ikiz olur diye içimden geçiyordu.Dün akşam lekeyi görünce hayallerimde gitti 🙁

dün akşam kan geldi hafif ama ardından kahverengi leke.Sabahta wc ye gittim.birşey yoktu sadece akıntıyla karışık kan vardı.ara arada yine peçeteye kahverengi leke geliyor.Bugün ve yarın doktora gitme şansım % 0 🙁 çalışıyorum 2 gün çok yoğunum birde.okadar test yaptım her ay tek çizgi tek çizgi :18:yapmıycam test

Geri