Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Slm arkadaşlar.serdem ve diger arkadaslarim canim ne olur umutlu olun.benimde kist oluşmuştu hemde kaç tane..ilk gittigim dr bu kistlerle hamile kalamazsin dedi.bi tane cılız kalmis tek bi yumurtan var ondanda gebe olmazsin dedi.o umutsuz tek yumurtadan biray icerisinde birtek defadan hamile kaldim.ama hakikaten cok inandimmm o yumurtanin bana
i getireceği ne.ne olur umutlu olun kardeslerim.buarada kızım olacak insallah teyzeleri 4.5 ayimiz kaldi insallah.saglicakla ve umutla kalin.

Yusufum83 inşallah olur bizimde anda olsa umudum var ama kısmet insallah saglikla kucagina alirsin cok sevindim. Boyle okuyunca cok mutlu oluyotum. Karanfilevrm bana iğne yapmayalım bu ay dedi hafif kist olunca

Yusufum83 cnm insallah allahtan umut kesilmez zaten umudum olmasa çok kötü olurdum olcak inanıyorum.sende kucağına sağlıkla alırsin bebisini inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş dua et lutfen adımlâ merve adım

Allah razi olsun kizlar.aminnn insallahh.karanfil evrim dualarimda unutmuyorum senin adinida özellikle söyleyecem insallah duasi gecenlerden oluruz.kiz bu foruma ben 1 yildan fazladir sürekli göz atarim yazarim.kac tane hamile kalani gördüm.ve diyodum ki acaba benimde birgün boyle sevinçli haberimi verecegim gün gelecek mi??ahanda geldi sizlerinde olacak.bu bekleme süresi insani cok yoruyo.umutsuzluğa kaptiriyo.ama ne olur dua etmekten ve umut etmekten vazgeçmeyin.cokkkk inaninn.o günler yakındır.serdemcim benimde kist vardi ve igne yapmadi dr.ben yinede yumurtlama akintisini farkettigim günü degerlendirdim.benim adtler 28 günde felan olurdu.adt sonrasi 14.günü degerlendirdim ve bir günü degerlendirmekle ile hamile kaldim.aklinda bulunsun.saglicakla kalin.melikemm ile duaciyiz teyzeleri

Ha unuttum diyim..benimde kistlerim olmuştu.catlatma ignesiz sadece klomenle hamile olduğumu öğrenince agustos ayinda sevindim ama bi o kadarda korktumm.kistler ne olacak bebege zarar verecek mi diyeama Rabbimin öyle guzel işleri var ki..daha 5.haftamda kistler yok olmuştu serdemcimm.melike hepsini eritmiş meğerkiste miste kafayi takmayin.onlarda geçer birgün onlarin yerini bebisleriniz alir bende olduğu gibi..

kzlar merhaba bsey sormak istyorum bu catlatma ignesni yaptrmak icn hsg ve varikosel testlernzi yaptrdnz mi bende dr.gttm hormon tahlillerm ve esmn sperm testi yapldi temz ckti cok sukur ama dr.bna dediki hsg ve esne varikosel testi yaptrn hotmonlarnda bi sorun olmadgi icn tedavi baslayamam dedi sizn nasl oldu anlatablrmsnz rca etsem

Merhaba doktorunuz doğru bir tedavi seçeneği sunmuş..Hsg de kanallarınız tüpleriniz değerlendirilicek,Eşinizinde spermleri böylece sonuca göre gereken adımlar atılıcak..