Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Güneş canım iğne yaptırmadıysan test yap istersen çünkü iğne etkiliyor sonucu.Gebelik hormonu yüksek çıkma ihtimali var.Rabbimin ne zaman vereceği belli değil bir kerede olsa nasibse olur.Ben her ay belirti yaşıyorum o yüzden çokta üstünde durmuyorum belirtilerin.Çok şükür sağlık açısından bir sıkıntımız yok.sizdede yok sanırım inşallah da olmaz canım.Hakkımızda hayırlısı.

Normalde ayın 6sına vermişti zaten tahlili olmadı yarın yaptırayım bir gün çok bir şey değiştirmez herhalde. Bir sıkıntı yok gibi görünüyor canım eşimin değerlerinde sıkıntı yok. Benim de prlktn yüksek onu da 1 ayda ilaçla düşürüyoruz 6 ay falan idare ediyor ama rahim filmi çektirmedim. Bir dahaki ay onu da çektireyim de yoksa bir sıkıntı kafam rahatlasın varsa çaresine bakalım. Canım çok çok teşekkür ederim cevapların için.

Güneş canım hsg de inşallah sıkıntı olmaz bende çok tereddüt ediyordum bu konuda vede korkuyordum ama korktuğum kadarda değildi kafamda rahatladı çok şükür geç kalmadan yaptır derim.Rica ederim canım bende çok merak ediyordum bazı şeyleri internetten araştırarak yaşayarak öğreniyor insan.

İnşallah bir şey çıkmaz canım. Hsg'yi ilk aklıma getirdiğimde ürkütücü geliyordu ama artık doktora git gel vajinal muayene derken baya alıştım. İlk muayenemde stresten ağlamıştım ve kendimi kastığım için ağrım olmuştu 🙂 artık korkmuyorum çok fazla. Bizim nasibimizde de uğraşmak varmış. Zahmetsiz rahmet olmuyor. Allah daha fazlasıyla uğraştırmasın. İnşallah bizler için de hayırlı zaman yakındır. 🙁 🙁

Slm kizlar dktra gttm bebegmin kesesi olusms ama cok kucuk dedi..folik asit flobiliol verdi..ama bn o kadr heycnldm ki gnde kc tane alcgmi sormdm..kullnn varmi szde?

Asyanur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.Ben 3 aydır folik asit alıyorum doktorum tedaviye başlayınca ilacada başladı günde 1 tane sen yinede prospektüsü oku canım.

Ben ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım ama hamile kalamadim bugün doktora gittim senin Yumurtalık ların tembel diye tedaviyi hizlandirmamiz lazım dedi bu ay dinlen önümüzdeki ay rahim filmi cektirelim dedi bende hocam bana bu ayda klomen verin kullanayim olmazsa önümüzdeki ay ne gerekiyorsa yaparım dedim oda tamam dedi iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum inş bu ay hamile kalırım da hiç gerek kalmaz bide bişey sormak istiyorum klomen + ovitrelle yi iki ay üst üste kullanan varmı bi zararı yoktur herhalde.

Misafir oyuncu tedaviyi hızlandırmakla neyi kastetti acaba canım.Bende 2 ay üst üste kullandıktan sonra hsg çekti.Ama tedavi aynı ama bende tek yumurtada vermedi ovitrelle.Birinde 3 bu son ayda da 2 yumurtam vardı şu an beklemedeyim bu ayda olmazsa üüstüne düşmicem cok sıkıldım.