Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Cancazimm canim benim gec döllenme olabilir misen bilirsin. Eğer igne sonrasında da reglne yakın ilişki n lduysa geç döllenme olabilir kuzum. .yok değilse kafani cok kurcalama akışına birsk gülü m.ya şunu bilelim:bizler bebisler imiz den değil, bebeslerimiz bizden olacakkkkk. Önce bixim sağlığımız psikolojimiz önemli. Bide her ne kadar sagliklida olsak olmasak da tedavide olsak hepsi bir bahane canlarimmmm.göklerden gelen müjde yle gelecek meleklerimiz ben bunu çok daha iyi anladim.ne olur hepimiz bunun farkina varalim bende şu anda varmaya calisiyorum.cancazimm ve bütün arkadaş larim hepinizi csni gönül den öpüyor Rabbime teslim ediyorum.uüzme kendi ne olur.

bizim bebekler gelmeden böyle yoruyosa bizleri düşünemıyorum geldiğini... 🙂 1.5 yıldır beklıom bebeğimi ama yok daha ıstemıo ... gec döllenme olacagını sanmıyorum olurda bu kezde umut edersin etme üzülürsünn arkadasım 🙁

yusufum83 canım benım çok saol, heşeyin hayırlısı olsun, beklemek çok zor panik oluyorum hemen, kendımı saldım kilo da aldım ıyıce iki gundur spor yapıyorum, geç döllenme olacağını düşünmüyorum onun için rahat haraket edıyorum, yok şöyle olur yok böyleolurlarla yaşamak da yordu benı açıkçası, Dualaşalım arkadaşlar, Rabbım hayırlısıyla en kısa zamanda hepimize nasıp etsin inşaAllah

Aminnn canim benim. O kadar iyi anliyoruz ki birbirimizi....hissettiklerimizi, dert ettiklerimizi, , ümit ettiklerimizi...cokk iyi anliyor hepimiz ayni anda hissediyoruz birbirimiizin hissettigimizi.defigin gibi dualasalim.kendimizi birakmayalim.tamam mi kaderdaslarim.allaha emanet olun.bide gorecez yasayacaz birer birer. Meleklerimiz ansizin gelecek🙂🙂🙂

aynen kızlar.. bebişlerinize bi isim düşündünüz mü erken ama olsun aklınızda vardır belki 🙂 bırazda hayallerle konusalım mutlu olalım....

Benim fikrim esimin ki tabiki daha farkli henüz ortak karar veremedik.:-D:-Dneyse ben benimkini soyluyeyim~~Mina♡♥Yusuf Kayra♡♥

benımde aklımdakı isimler cok 🙂 eylül, alya, hira, ceylin bunlar kızıma 🙂 ömer kayra 🙂 ayberk, eymen, egemen oğluma bunlarda insallah olurda bırakırz🙂 birini bulsak dewamı gelcekte işteeee 😉

Selam hayalim hamilesin allah tamamına erdirsin inşallah bizlerede dua et.bende 5 senelik evliyim ve çoçuğum yok geçen sene bebeğimin kalbi durdu anne karnındayken almak zorunda kaldılar şimdi çok istiyoruz ama olmuyor bugün ikinci iğnemi yaptırdım inşallah olur bu defa aceba olurmu çokk merak ediyorum şimdi adet zamanımı bekliyecem dua edin ve bana yardım edin arkadaşlar benim bunu kafamdan atmam lazım

Geri