Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

iğneyi vurulduğun günü de sayıyorsun diye biliyorum ben. adetine daha çok var bence erken derim umudunu kaybetme olumlu düşün ki olumlu olsun 🙂

Meraba canlarim bugun doktora gittim 3. Defa ve son kez klomen ve catlatma kullanacagim insallah tup bebege felan gerek kalmadan hayırlısiyla hamile kalirim. Eger bu seferde olmazsa doktor tup bebegi onerdi napcam hic bilmiyorum 20 yasindayim sizce olmazsa tup bebek yaptirmali miyim 🙁

Kızlar bugün u asla unutamiyacam gunlerden Elhamdulillah simdi iyiyim ama çok ağrım oldu bunyemdenmis.iki kere ilac verdiler düşsün diye tık yok. Ama birara bir kötü oldum ki herkes korktu.elim ayagim agzim her yerim cekildi tansiyonu m düşmüş diye.sonra biraz hafifledi.benimle beraber ilac alan iki kişi daha vardi bir saatte dusuklerini yapip gittiler.beni beşe kadar bekletti drm.sonunda anestezi ile aldilar.dusuk çok zormuş ya.simdi sizinle yine beraber belirti aramaya devam biraz dinlendikten sonra öpüyorum hepinizi herseyin Hayır lisi Elhamdulillah o ağrı geçti cok şükür.

Sağol fatosum.ya anestezi sonrasi ağrı oldu ama o ilacla düşmesini beklediğim kadar değil. Senin hemen anestezi ilemi aldilar fatosum.dr m hic çocuğun yok ondan riske atmiyacam ilk önce ilaç deniyecem dedi.ya düşmemek te direndi benimki ondan bu kadar kötü oldum diğer iki hasta gayet iyilerdi.Rabbim hicbirimize yasatmasin bizede bir daha göstermesin.sllaha emanet olun görüşürüz. Ya okudum ama Ayşegül canim sendin yanlis degilsem dimi regl olan.hayirlisi demek ki vakti var bebidlerin.allaha emanet olun görüşürüz

Yusufm uzlmeee dikkat et kndineee.. Hayirlusi olsn cnm.betulcmm tup bbk icn erkn derimm bn yinede sen bilirsnn..

Yusufm benim bitane kizm var ben 7ay omce yine dusk yaptm sonra hic korunma gecen ay ignyle kaldm yine dusk yaptm benm degrlerm yukselmedi uzulme oluyo zatn yine hamile kalirz insallh ha ben ilac la dusrdum

Geri