Yusufcmm kac doktra gttnn sen bi tane tk ustnde durma bi kac taneye git.. Bnm kuznmede oyle dediler o aldrmadi cocugu snradn oldu hic bi sorunu yokk...
Allah razı olsun kizlar Sağol un.iki tane ayri dr a gittim ikiside aynı seyi söyledi.asyanur canim kuzeninki kac haftalikti kacinci haftada olustu biliyosan beni bilgilenditrerebilir misin canim.
Asyanur ben 1 bucuk evliyim 7 ay once 4 aylik dusuk yaptim snra hic korunmadim ama hamile kalamadim son iki aydan beride klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum ama ne yazik ki hamile kalamadim bir daha kullanip kullanmamakta kararsizim yarin doktora gidicem bakalim neler diyecek cok caresizm
Dilek canim benim inşallah sağlıklı gebeliğin olur gülüm. Bol bol dua et.dualarinizin başına ve sonuna salavati serife eklerseniz dualar kabul olurmuş bugün öğrendim sizinlede paylaşayım dedim.allaha emanet olun görüşürüz kizlar dualarinizi bekliyorum yarin 09:10 geçe randevum var.hayorlisi artık bakalim.gaybi bilen Allahim hsyirli olani verecektir elbet. Görüşürüz Allaha emanet olun.
Allah razı olsun kizlar Sağol un.iki tane ayri dr a gittim ikiside aynı seyi söyledi.asyanur canim kuzeninki kac haftalikti kacinci haftada olustu biliyosan beni bilgilenditrerebilir misin canim.
İnan yusufmm bilmiyrmm o kadar detaylii... Sadece o doktr aldr dedi oda yok dedi. Onn ona zarar vermiyrdu senn ki farkli olabilur. Yani doktr kuzenime engelli olur demisti. O olsn bnm kabulmdr dedi ve cok sukur hic bi sorn cikmadi. Sende bi kac dktra git ona gre snradn pismn olmayasn.. Hakinda hayirlisi olsn ins dualarm sennleee....🙁
Asyanur ben 1 bucuk evliyim 7 ay once 4 aylik dusuk yaptim snra hic korunmadim ama hamile kalamadim son iki aydan beride klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum ama ne yazik ki hamile kalamadim bir daha kullanip kullanmamakta kararsizim yarin doktora gidicem bakalim neler diyecek cok caresizm
betulcmmm kiz daha birbuck yil ne kii ndn bu kadr stres ediyrsn ..bk sn 4ayluk dusk de yapmissn demk oluyrmus .. Braz akisina birak dua et inn hersey yoluna grecktr..
Hımmm tamam asyanurcum.onun durumuyla ben durum farkliymis canim.hayirlisi kızlar. Mevla neylerse güzel eyler.vardir bundada hayir öpüyorum sizleri Allaha emanet olun.
arkadaşlar bugün çatlatma iğnesini vurulalı 11. gün evde test yaptım ikinci gün silik çıktı acaba iğneden mi kaynaklanıyor acaba. adetim de bir gün gecikti ama 3 gündür adet sancısı gibi belim ve kasığım ağrıyo biliyorum daha erken ama dayanamıyorum işte çatlicam