Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Benim hic bi sorunum yok ama hamile kalamiyorum. Ben kendi bildigime oyle hastaneye gidemiyorum buraya uzak. Kendim 5 gun klomen kullanip iki gun sonrada igne vursam olur mu ki cok caresizim

Betulcum olmaz oyle bir ayin bosa gider bence kullancaksan klomeni kullan igne icin dr git adet kacgumde bir oluyosun ona gore yumurtalana yakin git dr a osana zaten der bugun yarin vur die erken vurursan yumurtan buyumemisse eger sansin cok duser riske atma derim kacgunde regli oluysn

Mejda bi onceki mesajimada cevap yazar misin nolur. 29 gunde bir oluyorum adet cnm

Be2hastanede yattim kimse anlamadi pihtilasmayi ozel dr um telefonda anladi rapor cikartti bana hergun igne vuruldum ve kanamam gecmisti fraksparin die bi seker ignesi gibi igneydi aspirinde hergun içtim ama gec kaldim iste nasip diyorum. Suyum icin dr olabilir cok nadir bi durum dedi genetige yonlendirdi bisey cikmadi.adetinin 13gunu git dr a yumurtan icin en uygun gun dr der sana sugun vur die bence oyle yap insallah hamile kalirsin canim

Slm arkadaşlar.muayeneden geldim bu dr da gebeligin sagliksiz dedi.cuma günü bayan dr gidecem sanırım ilk once ilacla düşük yaptirmaya çalışıcak olmazsa parça kalirsa alacak. Hayirlisini istedim Rabbim hayirlisi bunu gördü demek. üç ay hamile kalma dinlen dedi . öyle yapacam.allaha emanet olun görüşürüz.

Ha bide Betül öyle kendi kafana göre ilac igne felan kullanma gülüm. Yanlış düşünüyosun.bu ilaclar igneler dr kontrolunde bile riskli.sen nasıl kenfi kendine kullanmayi düşünür sun.yapma sakın.bebek olsun diye canimizdanmi olacaz.akilli ol gülüm. Anliyorum üzerinde baskı var ama bunu riskli işler yaparak alt etmeye kalkma.hem bu ilac igne hersey bahane.o cani vakti geldiginde bahşedecek yine Rabbimiz.bide biraz diri ol kuzum.dik dur tamam mi.bunlari ablan olarak söylüyorum. Ve senide yüreğinide Rabbime emanet ediyorum.

Betulcumm hayirr sakin oyle birsy ypma.. Klomn dktr veriyr ama sonra bkiyo yumurta buymus mu buyumemis mi.. Sen kendi kndine nasul ilac verebilirsnki.. Yaa esnle kons bi sure hastane doktora gdbilecgn bi yerde kalin. Soncta esinde aileside cock istyr diodnn..

Cokkk gecmis olsnnn yusufcummmm🙁( hakinda boyle hayirlimis dmkk.. Kendini cokk uzmee olurmuuu rabbm yannda cokk inssalhhh alhn iznyle yne mujdeli habr alirz sndn..

Yusufum çok üzüldüm canım. Evlat sahibi olmak istiyoruz tabiki ama Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Allah yardımcın olsun güzelim. Hayırlısı böyleymiş demekki. En azından olabiliyormuş gördün. Rabbim ne zaman ol derse olucak Allah'ın izniyle...

Geri