gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 30 Ekim 2010 #22 oyyy cokk tatlıı olmuşş yaa cokk güldümm wallaa... paylaşım için cokk sagoll rüyam benimm... bayıldımm yaaa....
oyyy cokk tatlıı olmuşş yaa cokk güldümm wallaa... paylaşım için cokk sagoll rüyam benimm... bayıldımm yaaa....
M Misafir Melek Forum Okuru 27 Kasım 2010 #24 güzeldi çok güzel olmuş ben bi site yapımcısıyımm yada yeni öğreniyorum diye bilirim güzel olmuş ama enes yazıyazmayı nerden öğrenmişte bu kadan şeyi yazmış 😛
güzeldi çok güzel olmuş ben bi site yapımcısıyımm yada yeni öğreniyorum diye bilirim güzel olmuş ama enes yazıyazmayı nerden öğrenmişte bu kadan şeyi yazmış 😛
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 18 Şubat 2011 #25 can sıkıntısı gerçekten çok komik biraz rahatladım. teşekkür ederim.yalnız o kadar tatlı konuşuyor ki benemde uykum geldi. hadi iyi dedeler.....
can sıkıntısı gerçekten çok komik biraz rahatladım. teşekkür ederim.yalnız o kadar tatlı konuşuyor ki benemde uykum geldi. hadi iyi dedeler.....
EMİNE_HASAN Yeni Üye Üye 15 Mart 2011 #26 Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz Simdi yatmaya didiyoyum. Hadi iyi deceley.🙂🙂:ÇOK GÜZEL YA