Vijdan Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2008 #11 Cevap: can sıkıntısına iyi gelir buyrun 🙂)) Çok teşekkürler adminim..Çocuklarımın bebekliğine gittim geldim,çok duygulandım..Çok şeker oluyorlar.Allah herkese evlat sevgisini tattırsın...
Cevap: can sıkıntısına iyi gelir buyrun 🙂)) Çok teşekkürler adminim..Çocuklarımın bebekliğine gittim geldim,çok duygulandım..Çok şeker oluyorlar.Allah herkese evlat sevgisini tattırsın...
aSqimSin Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2008 #12 Cevap: can sıkıntısına iyi gelir buyrun 🙂)) Anammmmm aklıma Enesim geldi şimdi.. oy oy o da 3 yaşında.. 😀 çok güzeldi Rüyam yaa 🙂🙂 bayıldım teşekkürler
Cevap: can sıkıntısına iyi gelir buyrun 🙂)) Anammmmm aklıma Enesim geldi şimdi.. oy oy o da 3 yaşında.. 😀 çok güzeldi Rüyam yaa 🙂🙂 bayıldım teşekkürler
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2008 #13 Cevap: can sıkıntısına iyi gelir buyrun 🙂)) paylasım için saol😀
S sevgi55 Yeni Üye Üye 19 Ocak 2010 #14 cok komik ya bu cocuklar bir alem inanilmaz yaratiklar bunlar yaa...
ebraryksl Yeni Üye Üye 19 Ocak 2010 #15 yatmaya didiyoyuumm...ay okurken bile insanın yiyesi geliyo.çocukların tam bu dönemi çok şeker oluyor.
yatmaya didiyoyuumm...ay okurken bile insanın yiyesi geliyo.çocukların tam bu dönemi çok şeker oluyor.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 28 Ekim 2010 #20 Sisgi filmde bi tane esek döydüm ama ben o eseğe hiç bensemiyoyum. Annanemin beni neden “esek dafalı” diye sefdiğini anlamadım. burasına bayıldım🙂
Sisgi filmde bi tane esek döydüm ama ben o eseğe hiç bensemiyoyum. Annanemin beni neden “esek dafalı” diye sefdiğini anlamadım. burasına bayıldım🙂