M Misafir Forum Okuru 20 Mart 2008 #1 burcunuza göre gif avatar burcunuza göre gif avatar Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Mart 2008
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Mart 2008 #3 Ce: burcunuza göre gif avatar çok güzeller ama ben istemem😀çünkü boğayım anladın sen onu😀bu arada koçu çok güzel yapmışlar😀
Ce: burcunuza göre gif avatar çok güzeller ama ben istemem😀çünkü boğayım anladın sen onu😀bu arada koçu çok güzel yapmışlar😀
M Misafir Forum Okuru 20 Mart 2008 #4 Ce: burcunuza göre gif avatar ben terazıyım ama koçu çok beğendim guzle olmuş yorumlar için tşk ederim kızlar
Ce: burcunuza göre gif avatar ben terazıyım ama koçu çok beğendim guzle olmuş yorumlar için tşk ederim kızlar
gediz&şanmeriç Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #5 Ce: burcunuza göre gif avatar Emeğine sağlık ben balıklıyı avatara koymak istedim ama olmadı 🙁
bursem Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #6 Ce: burcunuza göre gif avatar ikizler cok guzeller ya ellerıne saglık canım
TaMaRa Yeni Üye Üye 22 Mart 2008 #7 Ce: burcunuza göre gif avatar Bu benimki :d ama hepsi cok sirin paylasim icin tskler
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 22 Mart 2008 #8 Ce: burcunuza göre gif avatar evet yaa çok beğendim çok teşekkürler.
nisan Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #9 Ce: burcunuza göre gif avatar hepsi cok sirin cok guzel.paylasim icin tskler,bende akrepim
mislinay Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #10 Ce: burcunuza göre gif avatar çok hoşlar canım benimkide yengeç emeğine sağlık