nisan Yeni Üye Üye 13 Nisan 2008 #44 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun canima iyi pazarlar iyiki varsin canim
esena Aktif Üye Üye 13 Nisan 2008 #45 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun ablam ben geldin heni kahvelernerde seni seviyoz bi dahakinde güzel ikram yap eli boş gidiyoz şimdi
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun ablam ben geldin heni kahvelernerde seni seviyoz bi dahakinde güzel ikram yap eli boş gidiyoz şimdi
nisan Yeni Üye Üye 22 Nisan 2008 #46 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun canim kacgun göremiyorum seni nerelerdesin bak merak ediyorum,kayip ilani verimmi ins iyisindir kyiiy bak,allaha emanet ol,sevgilerrrrrrrrrrrrr
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun canim kacgun göremiyorum seni nerelerdesin bak merak ediyorum,kayip ilani verimmi ins iyisindir kyiiy bak,allaha emanet ol,sevgilerrrrrrrrrrrrr
nisan Yeni Üye Üye 28 Nisan 2008 #48 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun bakiyorum kösen 2 sayfalarda en sonn 🙂 canim bu cicekleri kabul et
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun bakiyorum kösen 2 sayfalarda en sonn 🙂 canim bu cicekleri kabul et