TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #31 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hidoşum geçmiş kandilin mubarek olsun allah tüm dualarını ve arzularını kabul etsin
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hidoşum geçmiş kandilin mubarek olsun allah tüm dualarını ve arzularını kabul etsin
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #35 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun gunaydın canımkosen hayırlı olsun
*jellibon* Daimi Üye Üye 24 Mart 2008 #36 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hayırlı haftalar diliyorum canım hidoş ablam tek geçerim seni bilirsin
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hayırlı haftalar diliyorum canım hidoş ablam tek geçerim seni bilirsin
HİDOŞ Aktif Üye Üye 4 Nisan 2008 #38 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun beni yanlız bırakmayıp ziyaretime gelen tüm arkadaşlara teşekkürler hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun beni yanlız bırakmayıp ziyaretime gelen tüm arkadaşlara teşekkürler hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
ms_enemy Yeni Üye Üye 4 Nisan 2008 #39 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hayırlı cumalar canım ...