almira Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #21 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hidom köşen hayırlı olsun canım oy çok özledim seni
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hidom köşen hayırlı olsun canım oy çok özledim seni
M Misafir Forum Okuru 18 Mart 2008 #22 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun köşen hayırlı olsun hışdoş mısafırın bol olsun canım
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun köşen hayırlı olsun hışdoş mısafırın bol olsun canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Mart 2008 #23 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #24 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun kandilini kutlarım canım arkadaşım.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Mart 2008 #25 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Mart 2008 #27 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #28 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hidoşum köşen hayırlı olsun kahve içmeye gelirim artık canım
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hidoşum köşen hayırlı olsun kahve içmeye gelirim artık canım
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #29 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun arkadaşım KA NDİLİN MUBAREK OLSUN DUALARIN KABUL OLSUN
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun arkadaşım KA NDİLİN MUBAREK OLSUN DUALARIN KABUL OLSUN