*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Mart 2008 #11 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun köşen hayırlı olsun hidoş nisancım seninde emeğine sağlık canım
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun köşen hayırlı olsun hidoş nisancım seninde emeğine sağlık canım
melegimeren Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #13 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun iyi haftalar melek
HİDOŞ Aktif Üye Üye 18 Mart 2008 #14 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun ayyyy onlar ne güzel çiçekler öyle beni çok sevindirdiniz hepinize teşekkür ediyorum durun size ikramlık birşeyler kapıp geleyim
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun ayyyy onlar ne güzel çiçekler öyle beni çok sevindirdiniz hepinize teşekkür ediyorum durun size ikramlık birşeyler kapıp geleyim
HİDOŞ Aktif Üye Üye 18 Mart 2008 #16 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun Son düzenleme: 18 Mart 2008
HİDOŞ Aktif Üye Üye 18 Mart 2008 #17 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun inş beyenirsiniz
melegimeren Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #18 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun ellerine sağlık hidoş cok güzel görünüyorlar🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Mart 2008 #19 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun ça bitti sanırım ben yeniden demledim getirdim hidoş köşen hayırlı olsun canım
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun ça bitti sanırım ben yeniden demledim getirdim hidoş köşen hayırlı olsun canım
HİDOŞ Aktif Üye Üye 18 Mart 2008 #20 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun teşekkür ederim ecelin haklısın bu kadar misafire çaymı dayanır eline sağlık canım
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun teşekkür ederim ecelin haklısın bu kadar misafire çaymı dayanır eline sağlık canım