serçem Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #12 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii sağol canım....ne zaman iyi olcam diye düşünüyorum hastalıkların biri bitiyor diğeri başlıyor,karnım felaket ağrıyor,birazda efhamlılık var her şeye yoruyorum...
Ce: burasıda benim köşem olsun baariii sağol canım....ne zaman iyi olcam diye düşünüyorum hastalıkların biri bitiyor diğeri başlıyor,karnım felaket ağrıyor,birazda efhamlılık var her şeye yoruyorum...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Ocak 2008 #13 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii Gecmis olsun canimmmm, hemencecik iyilesirsin insallah...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #14 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii İyi Pazarlar, mutlu bir gün diliyorum 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Ocak 2008 #15 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 5 Şubat 2008 #16 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii köşen hayırlı olsun.misafirin bol olsun gelirim yine..
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #17 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii Günaydın, günün aydın ve güzel olsun 🙂
serçem Yeni Üye Üye 9 Şubat 2008 #18 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii sağolun ,yoktum annemlerdeydim giremedim,nasılsınız görüşmeyeli....
Ce: burasıda benim köşem olsun baariii sağolun ,yoktum annemlerdeydim giremedim,nasılsınız görüşmeyeli....
*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Şubat 2008 #19 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii iyiyiz serçemcim de sen nasılsın iyi oldunmu bakalım
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Şubat 2008 #20 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii Canim güzel bir Haftasonu diliyorum...