esena Aktif Üye Üye 25 Şubat 2008 #61 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi çok saol dostum galiba bisen özledin beni çok ama çok saol bende seni özledim seni bekleyecem dostum
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi çok saol dostum galiba bisen özledin beni çok ama çok saol bende seni özledim seni bekleyecem dostum
esena Aktif Üye Üye 25 Şubat 2008 #62 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi KÖŞEMDE BENİ YANLIZ BIRAKMAIĞINIZ İÇİN SAOLUN SİZ BU ÇİÇEKLERDEN GÜZELSİNİZ SİZ BİTANESİNİZ
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi KÖŞEMDE BENİ YANLIZ BIRAKMAIĞINIZ İÇİN SAOLUN SİZ BU ÇİÇEKLERDEN GÜZELSİNİZ SİZ BİTANESİNİZ
esena Aktif Üye Üye 25 Şubat 2008 #63 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi YOKLUĞUMDA BENİ MERAK ETTİGİN İÇİN SAOL NİSANCIM SENİ ÇOK SEVİYOM
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi YOKLUĞUMDA BENİ MERAK ETTİGİN İÇİN SAOL NİSANCIM SENİ ÇOK SEVİYOM
ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Şubat 2008 #64 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi sana güzel bir gün diliyorum 🙂 Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
esena Aktif Üye Üye 25 Şubat 2008 #65 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi çok teşekkür edrim canım sanada iyi günler
esena Aktif Üye Üye 25 Şubat 2008 #66 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi nisan canım konuşma panelinegel
nisan Yeni Üye Üye 25 Şubat 2008 #67 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi slm canimm,seni merak etmeyecemde kimi edecem canim dostumm,ama iyi olmana sevindimm,bende seni cok seviyorumm arkadasimm
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi slm canimm,seni merak etmeyecemde kimi edecem canim dostumm,ama iyi olmana sevindimm,bende seni cok seviyorumm arkadasimm
nisan Yeni Üye Üye 25 Şubat 2008 #68 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi buda senin icin canim benm,,iyi aksamlarr ins gece olursan gorusurz,kiyi bak,sevgilerimle canim
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi buda senin icin canim benm,,iyi aksamlarr ins gece olursan gorusurz,kiyi bak,sevgilerimle canim
esena Aktif Üye Üye 26 Şubat 2008 #70 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi çok teşekkür ederim arkadaşım gece bekledimgelmedin tatlım