nisan Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #51 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi canom,dostum nerdesinn,yoksun vip odasindami dinleniyonn kizz,,gel kendi kosende dinlenn,opuyorum seni,kendine iyi bakk,sevgiler canm,
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi canom,dostum nerdesinn,yoksun vip odasindami dinleniyonn kizz,,gel kendi kosende dinlenn,opuyorum seni,kendine iyi bakk,sevgiler canm,
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 23 Şubat 2008 #52 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi Iyi geceler diliyorum canim benim...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #53 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi Iyi geceler diliyorum canim... Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #54 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi nerdesin dostumm,cok ozledimm senii ins hersey yolundadirr,en kisa zamnda bulusmak uezreee
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi nerdesin dostumm,cok ozledimm senii ins hersey yolundadirr,en kisa zamnda bulusmak uezreee
nisan Yeni Üye Üye 25 Şubat 2008 #60 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi bu guzel güller kardesim ve cok sevdigim dostum esena icinn,cok ozledim seni dostumm,gelmissin bugun,sevindimm,ins yarin gorusurz
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi bu guzel güller kardesim ve cok sevdigim dostum esena icinn,cok ozledim seni dostumm,gelmissin bugun,sevindimm,ins yarin gorusurz