M Misafir Forum Okuru 19 Şubat 2008 #41 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi ben geldimmm canım benim bir dilim pastam var paylaşalımmı? Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Şubat 2008 #42 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi al esena bu da benden sana köşeciğine bi çiçek
zeyna Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #43 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi cemoş cicegi getirmis bende pasta getireyim dedim nasılsın canım iyi aksamlar Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi cemoş cicegi getirmis bende pasta getireyim dedim nasılsın canım iyi aksamlar
esena Aktif Üye Üye 20 Şubat 2008 #44 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi çok saolun meleklerim bende eğlenelim diye müzik koydum
nisan Yeni Üye Üye 20 Şubat 2008 #45 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi canim geldigimde yine gitmissin olsun bnde simdi cikacamm,ins yarin gorusuzz ya bn cicek kahve pasta resmi beceremiyomm bi ara anlatta sana en guzel cicegi getirim olmuyor bole eli bos gelmek utaniyom valla,,seni cok seviyorum arkadasim bnm,
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi canim geldigimde yine gitmissin olsun bnde simdi cikacamm,ins yarin gorusuzz ya bn cicek kahve pasta resmi beceremiyomm bi ara anlatta sana en guzel cicegi getirim olmuyor bole eli bos gelmek utaniyom valla,,seni cok seviyorum arkadasim bnm,
esena Aktif Üye Üye 20 Şubat 2008 #46 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi varlığın yeter benim canım arkadaşım sen gel pastaya ne hacet
esena Aktif Üye Üye 20 Şubat 2008 #48 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi hş geldin canım ben bi kaç gün yokum sizi özleyecem
*jellibon* Daimi Üye Üye 20 Şubat 2008 #49 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi hadi git sağlıcakla kal canım dikkat et kendine ve çocuğuna canım. öptüm çok
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi hadi git sağlıcakla kal canım dikkat et kendine ve çocuğuna canım. öptüm çok