*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2008 #171 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi oyyy canım arkadaşım gel yav çok özledim seni
mislinay Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2008 #172 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi nasılsın canım köşene bi uğrayayım dedim güzel hafta snu geçirmen dileğiyleee...
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi nasılsın canım köşene bi uğrayayım dedim güzel hafta snu geçirmen dileğiyleee...
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #174 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi İyi pazarlar dilerim canım arkadaşım🙂
esena Aktif Üye Üye 18 Mayıs 2008 #175 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi saol canlarım sizede güzel pazarlar hepinizi çok seviyorum ve özledim siz bitanesiniz
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi saol canlarım sizede güzel pazarlar hepinizi çok seviyorum ve özledim siz bitanesiniz
esena Aktif Üye Üye 21 Mayıs 2008 #176 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi saol canım benim hiç bişeyde seninkadar güzel değillllllll
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2008 #177 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi bende ziyarete geldim hayirli aksamlar ben mujgan nasilsiniz? :yo:hep gorusuruz artik inshaAllah
Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi bende ziyarete geldim hayirli aksamlar ben mujgan nasilsiniz? :yo:hep gorusuruz artik inshaAllah
esena Aktif Üye Üye 23 Mayıs 2008 #178 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi saol canım hoşgeldin ne alırdın çay kahhve
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #179 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi kahve alıyım zahmet olmazsa pasta da getirdim yeris😀 Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
tuqqce Daimi Üye Üye 23 Mayıs 2008 #180 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi asenammmm ben geldimmm