esena Aktif Üye Üye 20 Mart 2008 #151 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi günaydın canım herkese güzel günler diliyorum
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #152 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi asenacım can arkadaşım geçmiş kandilin mubarek olsun allahım tüm dua ve dileklerini kabul etsin
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi asenacım can arkadaşım geçmiş kandilin mubarek olsun allahım tüm dua ve dileklerini kabul etsin
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #153 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi gunaydın canım uzun zamandır gelmıyodum ozledım sızı __________________ Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi gunaydın canım uzun zamandır gelmıyodum ozledım sızı __________________
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 22 Mart 2008 #154 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi evet yaa esenacım nerdesin çok özledik seni nerdeysen çabuk çık ortaya öptüm seni Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi evet yaa esenacım nerdesin çok özledik seni nerdeysen çabuk çık ortaya öptüm seni
ms_enemy Yeni Üye Üye 22 Mart 2008 #155 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi keyifli haftasonları diliyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #156 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi iyi geceler. Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #157 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi günaydın iyi pazarlar dilerim. Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
*jellibon* Daimi Üye Üye 24 Mart 2008 #158 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi hayırlı haftalar diliyorum canım esenam çok özledim seni yaaa denk gelemiyoruz heç kıssss Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi hayırlı haftalar diliyorum canım esenam çok özledim seni yaaa denk gelemiyoruz heç kıssss
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 26 Mart 2008 #160 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi iyi geceler canım böyle özletme kendini gel yaa... Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016