esena Aktif Üye Üye 13 Mart 2008 #131 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi saol railacım teşekkür edrim canım yanlız bırakmadığın için
ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #132 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi esena cım çok teşekkür ederim canım söylediğin güzel sözler için... çok sağoll. iyiyim nasıl olsun işte.. uğraşıyoruz 😀
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi esena cım çok teşekkür ederim canım söylediğin güzel sözler için... çok sağoll. iyiyim nasıl olsun işte.. uğraşıyoruz 😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #135 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi canım arkadaşım nasılsın seni ziyarete geldim öpücük bıraktımsan ve gidiyorum.
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi canım arkadaşım nasılsın seni ziyarete geldim öpücük bıraktımsan ve gidiyorum.
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #136 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi asenacım hayırlı günler canım köşene bi ugrayayım dedim çok güzel olmuş köşen canım öpüyorum seni canım benim
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi asenacım hayırlı günler canım köşene bi ugrayayım dedim çok güzel olmuş köşen canım öpüyorum seni canım benim
esena Aktif Üye Üye 16 Mart 2008 #137 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi [] bakın bunları sizz getirdim beni yanlız bırakmadığınız içi saolun
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi [] bakın bunları sizz getirdim beni yanlız bırakmadığınız içi saolun
deniz_25710 Yeni Üye Üye 16 Mart 2008 #138 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi iyi geceler diliyorum canım sevgiler Son düzenleme: 16 Mart 2008
esena Aktif Üye Üye 17 Mart 2008 #139 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi ç.ok teşekkür ederim bunlarda size canlarım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Mart 2008 #140 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi