*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Mart 2008 #121 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi canım esenam güzel bir haftaya başlaman dileğiyle canım allah sana istediklerini versin
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi canım esenam güzel bir haftaya başlaman dileğiyle canım allah sana istediklerini versin
nisan Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #122 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi bugun gelmissin ve kösene bile ugramadan gitmissin ins iyisindir,sevgiler
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi bugun gelmissin ve kösene bile ugramadan gitmissin ins iyisindir,sevgiler
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #123 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Mart 2008 #126 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi günün aydın olsun canım
esena Aktif Üye Üye 12 Mart 2008 #127 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi hepinize çok teşekküredrim çok saolun köşemeziyarete geldiğiniz için sizi çok seviyom çok saolun
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi hepinize çok teşekküredrim çok saolun köşemeziyarete geldiğiniz için sizi çok seviyom çok saolun
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #128 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi merhaba cnm nasılsın
esena Aktif Üye Üye 13 Mart 2008 #130 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi iyiyim rüzgarım sen nasılsın bu ğüller köşemde beni yanlz bırakmayanlara gelsin
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi iyiyim rüzgarım sen nasılsın bu ğüller köşemde beni yanlz bırakmayanlara gelsin