Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #32 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... Iyi aksamlar diliyorum canim...
*jellibon* Daimi Üye Üye 23 Şubat 2008 #33 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... iyi geceler canım dileklerin gerçekleşir inşallah
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #34 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... Kösemde party var beklerim
merve_69 Üye Üye 23 Şubat 2008 #35 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... İyi Akşamlar..! Kimse Köşeme Uğramıyor..! Artık ende Uğramayacam🙂
Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... İyi Akşamlar..! Kimse Köşeme Uğramıyor..! Artık ende Uğramayacam🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 23 Şubat 2008 #36 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... Iyi geceler canim benim...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #37 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... Iyi geceler diliyorum canim...
nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #38 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... slm canmm,yoksun sanirsam bu aralarr ins iyisindirr iyi uykular canmmm
Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... slm canmm,yoksun sanirsam bu aralarr ins iyisindirr iyi uykular canmmm
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #39 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... gunaydınnnnnnn bayanlar gusel bı pazar gecırmenız dılegıyleee
Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... gunaydınnnnnnn bayanlar gusel bı pazar gecırmenız dılegıyleee
*jellibon* Daimi Üye Üye 2 Mart 2008 #40 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... hayırlı pazarlar diliyorum canım