*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Şubat 2008 #11 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... köşen hayırlı olsun canım
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2008 #12 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... canım ayarımı değişitirdim istediğini yazabilirsin. kendine iyi bak canım.
Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... canım ayarımı değişitirdim istediğini yazabilirsin. kendine iyi bak canım.
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2008 #13 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun
Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun
zeyna Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #14 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... sevgililer günün kutlu olsunn
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Şubat 2008 #16 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... sevgililer günün kutlu olsun tülsücüm
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Şubat 2008 #17 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... benden sana küçük bir hediye
esena Aktif Üye Üye 17 Şubat 2008 #18 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... iyigeceler canım Bu imaj yeniden boyutlandırıldı.Bu şeride tıklayarak eski haline getirebilirsiniz. Resmin orjinal boyutları 1024x819dır.Ve 388 KBdır.
Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... iyigeceler canım Bu imaj yeniden boyutlandırıldı.Bu şeride tıklayarak eski haline getirebilirsiniz. Resmin orjinal boyutları 1024x819dır.Ve 388 KBdır.
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Şubat 2008 #19 Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım
Ce: Burada Benİmde Bİr KÖŞem Olsa......... canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım