bettt Yeni Üye Üye 25 Nisan 2011 #31 yanaklarından sıkıcaksınn 😀 bizim mahallenin kedisini öyle seviyorum kızıyolar bana ya
bettt Yeni Üye Üye 25 Nisan 2011 #32 Hiçbir çiçekçi dükkânının demir kepenkleri yoktur. Çünkü kimse aklına getiremez bir çiçeği çalmayı.
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 25 Nisan 2011 #34 oo Canimmm Kösen Hayirli olsunnn... 😀 Cok güzel olmuss gercekdenn valla beyendim.. Devam devamm..
bettt Yeni Üye Üye 25 Nisan 2011 #35 Teşekkür ederim hayatım.. Elimden geldiğince paylaşıyorum bişeyler işte 🙂 Beğenmene çok sevindim 🙂 evet devamm devammmm 😛
Teşekkür ederim hayatım.. Elimden geldiğince paylaşıyorum bişeyler işte 🙂 Beğenmene çok sevindim 🙂 evet devamm devammmm 😛
EnCey Daimi Üye Üye 25 Nisan 2011 #36 bettt' Alıntı: Hiçbir çiçekçi dükkânının demir kepenkleri yoktur. Çünkü kimse aklına getiremez bir çiçeği çalmayı. Genişletmek için tıkla ... evet yaa her türlü hırsızlığı duydum ama çiçekçi dükkanına hırsız girdiğini duymadım
bettt' Alıntı: Hiçbir çiçekçi dükkânının demir kepenkleri yoktur. Çünkü kimse aklına getiremez bir çiçeği çalmayı. Genişletmek için tıkla ... evet yaa her türlü hırsızlığı duydum ama çiçekçi dükkanına hırsız girdiğini duymadım