bu evlilik saglikli bi evlilikmi?
arkadaslar bi cogunuz benim esimle olan sorunlarimi biliyorsunuz okumussunuzdur 1hafta önce gene bir tartisma yasadik ama bu kez cok büyük oldu ben artik dayanamadim sinir kirizi gecirdim kavga sebebini söyleyim (ben cocuklari parka götürmek istiyormusum, makyaj yapiyormusum, arkadasima gitmek istiyormusum (haftada 1kere) süsleniyormusum evin icinde bile süslüymüsüm) evet kavga sebebi bu cok sacma demi bence öyle iste bu sebeplerden cikan kavga büyüdü hakarete dönüstü bana karsi hakaret etmeye basladi sonra ara anneni veya babani götürsünler seni cekemem artik dedi ki bunu her seferinde söylüyordu ama ben aramiyordum artik canima tak etti ve aglayarak annemi aradim damadiniz beni cekemezmis götürecekmissiniz dedim annem saskinlik icinde neler oluyor dedi cünki bugunu kadar anneme en ufak bi derdimi anlatmamistim kavga sebebini anlattim annem tabi her anne gibi nasihatlar verdi yapmayin 2 cocugunuz var sacma bi sebeb yüzünden ayrilik olurmu felan evet arkadaslar annem icin belki sacma bi sebep ama benim neler yasadigimi neler cektigimi bilmiyor , sonra esimle 5gün konusmadik oda benimle konusmadi bende onunla konusmadim 2gün önce arkadasima gitmistim oda geldi arkadasimin ailesi hep ordaydi kimse anlamasin diye konustum bi nevi baristik yani ve bugun gene ayni seyi yapti ben arkadasi aradim yanina gelicem diye ama esim gitmeme izin vermedi arkaadsimi aradim kusura bakma gelemiyorum dedim konuyu uzatmak istemedim sonra ben ehliyet icin kursa yazilcaktim esime beni kursa ne zaman yazdircaksin dedim oda yazdirmicam dedi neden dedim istemiyorum dedi tabi benim cok zoruma gitti madem yazdirmicaktin neden ben 1ay gece gündüz sinav icin calistim dedim uzatma istemiyorum gitmiceksin dedi sonra gene bi kavga cikti size soruyorum esiniz size harclik verse ve bi kac gün sonra parayi ver dese sizde harcadim ev icin cocuklar icin deseniz esiniz bunun icin kavga cikarsa hakaretler etse paranin nere gittigine inandirmak icin alis versi fislerini göstermek zorunda kalirsaniz ne yaparsiniz ben bunlari 4yildir yasiyorum disari cikmak istesem kavga arkadasima gitmek istiyorum kavga akraba ziyaretine gitmek istiyorum kavga yan binada ablasi oturuyor oraya gitmek icin bile kavga cikariyor beni cokSIKIYOR bunaldim baski altinda tutmaya calisiyor sanbi babammis gibi bana bazi cezalar veriyor ben ne istersem o olsun diyor benim dedigimi yap benim istedigimmi yap senin istegin düsüncen olmasin diyor ama olmuyor arkadaslar olmuyor bide bunlari yapiyor suclu benmisim gibi benimle konusmuyor tavir yapiyor SIMDI SIZE SORUYORUM BU EVLILIK YAGLIKLI BI EVLILIKMI ben günlerdir düsünüyorum ben bu adami seviyormuyum diye ama bi cvp bulamadim cünki öyle seyler yasatiyor ki sevgi bitti ama saygi hala var en azindan bende var evet ben bi karar vermek istiyorum sizinde yardiminizla aileme herseyi anlatip bitireyimmi yoksa susup cekeyimmi offffffffffffffffffffffffffffffff