arkadaslar cok tesekür ederim hepinizede evet hamile kalmaktan korkuyorum esimle bu konu icin cok konustum ama anlamiyor beni bilmiyorum yada ben anlatamiyorum kendimi ona benim korkum evliligimin bu konu yüzünden zarar görmesi cünki esim bana bi anlam veremedigini söylüyor ben ondan sürekli kacinca oda artik uzak durmaya basladi psikyatira gitmeyi isterim ama esim istemez onu cok iyi taniyorum zaten durumumu anlatsamda inanmaz bana sende baska bisey var der ve tartisma baslar of of bi kadin doktoruna gitsem bi cözüm olurmu acaba arkadaslar ?[/Q
Tek basina halledemeyecegin birsey degil fakat biraz etik olur mu bilmiyorum,bir jinekologa git ve dogum kontrol hapi yerine 3 aylik asilar var onlardan yaptir en azindan kendini guven altinda hissedersin ve kafandan ya hamile kalirsam korkusunu atarsin,kendini hazir hissettiginde de hamile kalmani engellemez.Sanirim sorunun bu baski altinda birlikte olmak yani aklin surekli ayni soru ile mesgul.Aslinda kendini hazir hissetmiyorsan hamile kalmamak ile en iyisini yapiyorsun,cunku bir arkadasim ucuncu cocugunu aldirmak zorunda kalmisti yaslari birbirine cok yakindi.Iki tane kizin var degil mi canim,Allah bagislasin..belki de esin erkek cocuk icin bu kadar acele ediyor olabilir,icine ucuncu cocugunuzun erkek olacagi hissi doguyorsa ertelemek onu huzursuz edebilir.Neden cocuklarinizin yaslari kucukken bir tane daha cocuk istedigini sorabilirsin...ben istemiyorum daha yaslari cok kucuk biraz buyusunler oyle de,sorumluluklarida ayni anda buyuyecek vs ne dusunuyorsan anlat ve kurtul.. kolay gelsin canim...uzulme...