cnm bi uzmana gitmeyide cok istedim esimle söyledim ama bana kizdi sen delimisin dedi bende hayir deli degilim ama her insan gibi bizimde ihtiyacimiz var buna eger gidersen sonunu sen düsün dedi sanki her yanim sarilmis elim kolum bagli hic bisey yapamiyorum ben bugune kadar esimden hic bisey gizlemedim bunuda gizli yapmak istemedim ama herseye oldugu gibi bunda izin vermedi ya anlamiyorum ki bazen oluyor hic izin vermez dedigim seylere sesini cikarmiyor( tabi sonradan acisini cikariyor) bazende bunda kizacak ne var bisey demez dedigim seyde kiyamet kopuyor bende sasirdim nasil davranicam
Canim benim,biraz kendin icin birseyler yap,kendini iyi hissetmen icin gerekiyorsa uzman yardimi aldigini esinden saklayabilirsin,erkeklerin herseyi bilmesine gerek yok bence,bu gizli yaptigin birsey olmayacak sonucta senin sagligin icin onemli ve kendini iyi hissettirecekse bunun sorumlulugu sana ait,kimseye bunun icin hesap vermek zorunda degilsin cunku soz konusu olan senin hayatin.Kari koca arasinda gizli sakli olmaz fakat bu saglik konusu ise gizli olmasinda bence bir sakinca yok.