Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ocak 2020 #11 Selindee' Alıntı: Yok ablam hap kullanmadım ki en son on gün önce içmiştim Ella yi bugün de doktora gidip beta hcg yaptırdım Genişletmek için tıkla ... İyi bakalım adetin ne zaman
Selindee' Alıntı: Yok ablam hap kullanmadım ki en son on gün önce içmiştim Ella yi bugün de doktora gidip beta hcg yaptırdım Genişletmek için tıkla ... İyi bakalım adetin ne zaman
S Selindee Üye Üye 3 Ocak 2020 #12 Likapam' Alıntı: İyi bakalım adetin ne zaman Genişletmek için tıkla ... İki gün var ablam 5 Ocak
S Selindee Üye Üye 3 Ocak 2020 #13 Likapam' Alıntı: İyi bakalım adetin ne zaman Genişletmek için tıkla ... Adete iki gün kala beta hcg kesin sonuç olur dimi abla ilişki olalı tam onuncu gün de gittim 1.20 çıktı
Likapam' Alıntı: İyi bakalım adetin ne zaman Genişletmek için tıkla ... Adete iki gün kala beta hcg kesin sonuç olur dimi abla ilişki olalı tam onuncu gün de gittim 1.20 çıktı
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ocak 2020 #14 Selindee' Alıntı: Adete iki gün kala beta hcg kesin sonuç olur dimi abla ilişki olalı tam onuncu gün de gittim 1.20 çıktı Genişletmek için tıkla ... Kesin canım sıkıntı yaptığın zaman gecikir biliyosun dime
Selindee' Alıntı: Adete iki gün kala beta hcg kesin sonuç olur dimi abla ilişki olalı tam onuncu gün de gittim 1.20 çıktı Genişletmek için tıkla ... Kesin canım sıkıntı yaptığın zaman gecikir biliyosun dime
S Selindee Üye Üye 3 Ocak 2020 #15 Likapam' Alıntı: Kesin canım sıkıntı yaptığın zaman gecikir biliyosun dime Genişletmek için tıkla ... Abla o değilde hani 14 gün arayla iki tane ertesi gün hapı içtim bide kökten kesmesin adetimi ilki ertes72 ikinci ise ellaydi
Likapam' Alıntı: Kesin canım sıkıntı yaptığın zaman gecikir biliyosun dime Genişletmek için tıkla ... Abla o değilde hani 14 gün arayla iki tane ertesi gün hapı içtim bide kökten kesmesin adetimi ilki ertes72 ikinci ise ellaydi
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ocak 2020 #16 Selindee' Alıntı: Abla o değilde hani 14 gün arayla iki tane ertesi gün hapı içtim bide kökten kesmesin adetimi ilki ertes72 ikinci ise ellaydi Genişletmek için tıkla ... Öyle bi şey olacağını sanmıyorum
Selindee' Alıntı: Abla o değilde hani 14 gün arayla iki tane ertesi gün hapı içtim bide kökten kesmesin adetimi ilki ertes72 ikinci ise ellaydi Genişletmek için tıkla ... Öyle bi şey olacağını sanmıyorum
S Selindee Üye Üye 4 Ocak 2020 #17 Likapam' Alıntı: Öyle bi şey olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Likapam ablam yarın adet gunum ama bugün adet olucakmisim gibi karın ağrım falan var bu Ella bı gün erken olma nedeni olabilir mi
Likapam' Alıntı: Öyle bi şey olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Likapam ablam yarın adet gunum ama bugün adet olucakmisim gibi karın ağrım falan var bu Ella bı gün erken olma nedeni olabilir mi
Likapam Paylaşımcı Melek 4 Ocak 2020 #18 Selindee' Alıntı: Likapam ablam yarın adet gunum ama bugün adet olucakmisim gibi karın ağrım falan var bu Ella bı gün erken olma nedeni olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Erken yada geç olabilirsin bunun ilaçla alakası yok
Selindee' Alıntı: Likapam ablam yarın adet gunum ama bugün adet olucakmisim gibi karın ağrım falan var bu Ella bı gün erken olma nedeni olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Erken yada geç olabilirsin bunun ilaçla alakası yok
S Selindee Üye Üye 4 Ocak 2020 #19 Likapam' Alıntı: Erken yada geç olabilirsin bunun ilaçla alakası yok Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım ablacım
Likapam' Alıntı: Erken yada geç olabilirsin bunun ilaçla alakası yok Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım ablacım
S Selindee Üye Üye 4 Ocak 2020 #20 Likapam' Alıntı: Erken yada geç olabilirsin bunun ilaçla alakası yok Genişletmek için tıkla ... Ablacım kahvrengi akıntı geliyor yarın da regli günüm bu yerleşme kanaması olabilir mi
Likapam' Alıntı: Erken yada geç olabilirsin bunun ilaçla alakası yok Genişletmek için tıkla ... Ablacım kahvrengi akıntı geliyor yarın da regli günüm bu yerleşme kanaması olabilir mi