Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 Haftalık Gebelikte Beta Hcg Değerleri Ne Orandadır
Selamlar Nursee, umarım düşmez yani7 gün kala değer gayet yerinde 2 gün sonra bir kez daha aynı yerde aynı zamanda yaptırın değerleri yazın üzerine bir şey söyleyebiliriz. Hiç düşüyor olmaması gerekiyor biliyorsunuz.
Merhaba ? Ben erken gebelik testı yaptım silik çizgi çıktı kan verdım 11.70 sonuç doktor şüpheli dedı varda diyemem yokta dıyemem 1 hafta sonra tekrar yapın test dedı sızce hamile miyim ?? Lütfen cevap verin kafam çok karıştı
Merhaba ? Ben erken gebelik testı yaptım silik çizgi çıktı kan verdım 11.70 sonuç doktor şüpheli dedı varda diyemem yokta dıyemem 1 hafta sonra tekrar yapın test dedı sızce hamile miyim ?? Lütfen cevap verin kafam çok karıştı
Selamlar evet varda yok ta diyemem diye bir şey yok. Hamilelik için çok ciddi adaysınız. 2 gün sonra testi yenileyin ya da net olsun 4 gün sonra yeniden yapıp testin sonucunu bize yazınız ?
Not : Eğer 2 gün ara ile yaptığınız test, bir önceki ( yani iki gün önceki ) testin ortalama iki katı ise hamilesiniz demektir. Tabi bu testlerin en az üç dört kere yenilenmesi lazım onun için size bir hafta sonra gelin demiş net olsun diye. Ama hamileliğiniz var.