Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, hcg değerine göre hamile değilsiniz. Hormonal bir problem lekelenmeye neden olabilir. Daha önce muayene olmuşsunuz hormon tahlili yaptırmadıysanız mutlaka hormonlarınıza baktırın.
merhaba hamile olduğumu evde idrar testi yaparak öğrendim sonra kan testi yaptırdım ilki 297.1 çıktı 4 gün sonra 1475 çıktı 4 gün geçti 4 katı olması gerekmiyor mu ? acaba bir sıkıntı varmı yardımcı olurmusunuz?
Merhaba, Gebeliğin ilk 10 haftası HCG 2,3 katına çıkarak yükselir. Sizin de bu oranlarda artışınız olmuş. Bir problem görülmüyor fakat gebeliğin seyri için hcg ve ulstrason muayenesi birlikte yapılmalıdır. Ultrason muayenesi gebeliğiniz hakkında net bilgi verecektir. Bu nedenle hekim kontrolünde olmanızı tavsiye ediyorum.
Her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değildir. Hcg değerine göre hamile değilsiniz. Bir kaç gün içinde adetiniz gerçekleşmez ise bir kadın doğum uzmanına görünün..