meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #31 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn gunaydınnnnnnn bayanlar gusel bı pazar gecırmenız dılegıyleee
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn gunaydınnnnnnn bayanlar gusel bı pazar gecırmenız dılegıyleee
*jellibon* Daimi Üye Üye 2 Mart 2008 #32 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn hayırlı pazarlar diliyorum canım
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Mart 2008 #34 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn
esena Aktif Üye Üye 5 Mart 2008 #35 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn iyi aksamlar diliyorum canım köşen hayırlı olsun bol paylaşımlar
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn iyi aksamlar diliyorum canım köşen hayırlı olsun bol paylaşımlar
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #36 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım Son düzenleme: 10 Mart 2008
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
nisan Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #37 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn ins iyisindir canimm,sevgiler
nisan Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #38 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn iyi haftalar canim,sevgiler
melegimeren Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #39 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn iyi haftalar melek
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Mart 2008 #40 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn